Policija

— 1063 —

5, За све време рада Уставотворне Скупштине : ране су у Београду сваке танифесталије растројног и узбудљивог карактера. Војном суду на суђење предају се сви, који би истављали МЕ отпор државним органима. сигурности. |

6. Да се с нашег земљишта протерају сви Кран који би се смутњама придруживали и јачали их.

7. Да се из државне службе отпусте сви чиновници виши и нижи, који би продужили пропаганду бољшевизма у нашој земљи, а да се одузме помоћ за школовање свима студентима комунистима.

Е 2 Ко

Избори за Конституанту иззршени су у реду и слободи. У реру и слободи нека она сврши посао за који је добила народно поверење.

У Београду, 29. децембра 1920. г. ЈБ.Бр. 29282. Председник Министарског Савета и Министар Иностраних

Дела, Мил. Р. Веснић, с. р. За Министра Саобраћаја Министар Грађевина, /. П. Јовановић, с. р. Министар Правде, М. Н. Трифковић, с. р. Министар Унутрашњих Дела, М. Драшковић, с. р. Министар Вера, Павле Маринковић, с. р. Министар Финансија, К. Стојановић, с. р. Министар Грађевина, /. П1. Јовановић, с. Р. Министар Просвете, Св. Прибићевић, с.р. Министар Пољопривреде и Вода, Др. В. „Јанковић, с. р. Министар Трговине и Индустрије, Др. М. Нинчић, с. р. Министар за Аграрну Реформу, Др. Х. Кризман, с. р. Министар Војни и Морнарице, Ђенерал, Бранко Јввановић, с. р. За Министра Пошта и Гелеграфа Мивистар Трговине и Индустрије, Др. М. Нинчић, с. р. За Мивистра Шума и Руда Министар Пољопривреде и Вода, Др. В. јанковић, с. р. Министар Народног Здравља, Жив. Рафајловић, с. р. Министар за Социјалну Политику, Др. 8. Куковец, 6. р.. Министар Исхране и Обнове Земље, Р. Јојић, с. р. Министар Припреме за Уставотворну Скупштину и Изједначење Закона, ЛПр. Л. Марковић, с. р.