Pozorište

[

пало ОФ. даљ

СРПСКО НАРОДНО ПОЗОРИШТЕ,

ИС

30. ПРЕДСТАВА. ВАН ПРЕТПЛАТЕ.

“У НОВОМ САДУ У НЕДЕЉУ 26. ФЕБРУАРА 1879,

С новом поделом улога први пут;

ВАМПИР И ЧИЗМАР.

Позоришна игра у 3 чина, с певањем, написао Ј. Спгети, за српску позорницу удесио Ј. Ђорђевић.

о: С'О: Б Е:

Спанија иу а рећи прати часно НЕ а а а а Доктор ПН ИН УНА И А А А ЛУДА ва поли МАЈЕТОН пирај зазмаро 5 А ИО ОК а а ал Гајин. Нерса) његова жени ~ 0. 0. У. а а љ а на с еЈ оте иова Анка. ЊОГОВА БАНИ бос а о Е ере се Она Мита, „ пизмареки амагрт се 4. о а ДдОррШВОвИћ. Кра а ПИТАО МА, НИК 6 ве ЊЕ о и ајневић лако, тутор мишино И зе Ме а а зен он ован виће Кидок с. ~ о | = | = || ла бон ар

Први | а АЕ А а ОВО СВИНИ ин Други | С ан ОИ. (аи БПОрИОН ДИН ФИРЕР РАНО. ва хатићева, Итон НИИИН а аи се пе кен а а БуВИћ. Панто И пе И А а Са У УИЂИН.

Гости, сељаци. ПМрви и други чин збива се у кући мајстор-ћириној; трећи чин у спахинском двору: почетак у чељадској, а свршетак у спахинској соби. — Збива се у српском селу близу Новога Сада.

У уторак 28. фебруара по други пут: „Девојачки завет.“ Шаљива игра у 5 чинова, написао гроф Александар Фредро, с пољскога превео Ј. Е. Томић.

Ко од наших претплатника жели своја места за ову представу задржати, нека се изволи тога ради пријавити у позоришној писарници најдуже до 11. сахата пре подне.

Улазнице могу се добити у писарници позоришној од 9—12 пре подне и од 3—5 сахата после по дне, а у вече на каси.

ПОЧЕТАК У 7 А ОВРШЕТАЋ У 10 ОАХАТА,

Српска народна задружна штампарија у Новоме Саду 1879.