Prosvetni glasnik

СДУЖБВНИ ДЕО

805

а према члану X. закона о изменама и допунама у закону о устројству Велике Школе од 22. октобра 1896. године. ПБр. 5263. Из канцелари.је Министарства просвете и црквених послова, 1. јуна, 1901. године у Београду.

У Ведикој Школи, у технинком Факултету, упражњена је катедра за Архитектуру. Позивају се сви они, који желе компетовати за ову катедру, да се с потребним документима пријаве Министарству просвете и црквепих послова најдаље до краја месеца августа ове године. Компетенти ће, у својим пријавама, означити за коју се врсту наставника јављају (за проФесора редовног, ванредног и.ш за доцента), а према члану X. закона о изменамаи допунама у закону о устројству Велике Школе од 22. октобра 1896. године. ПБр. 5264. Из канцеларије Министарства просвете и црквених послова, 1. јуна, 1901. године, у Беогреду.

У Великој Школи, у техничком Факултету упражњена је катедра за Шешничку Технологију. Позивају се сви они, који желе компетовати за ову катедру, да се с потребним документима пријаве Министарству просвете и црквених посдова најдаље до краја месеца августа ове године. Компетенти ће, у својим пријавама, означнти за коју се врсту наставника јављају (за проФесора редовног, ванредног иди за доцента), а према члаиу X. закона о изменама и допунама у закону о устројству Велике Школе од 22. октобра 1896. годнне. ПБр. 5265. Из канцеаарије Министарства просвете и црквених послова, 1. јуна, 1901. године у Београду.

У Великој Школи, у правном Факултету, упражњена је катедра за Међународно јавно араво. Позивају се сви они, који желе компетовати за ову катедру, да се с потребним документима пријаве Министарству просвете и црквених по-слова најдаље до краја .месеца августа ове године. Компетенти ће, у својим пријавама, означити за коју ес врсту наставника јављају (за проФесора редовног, ванредног или за доцента), а према члану X. закона о изменама и допунама у закону о устројству Велике Школе, од 22. октобра 1896. године. ПБр. 5398. Из канцеларије Министарства просвете и црквених послова, 8. јуна, 1901. године, у Београду.

У Великој Школи, у философском Факултету, упражњена је катедра за Историју Оагиту (стари век). Позивају се сви они, који желе компетовати за ову катедру, да се с потребним документима пријаве Министарству просвете и црквених послова најдаље до краја месеца августа ове године.