SRĐ

в IIIIIВIII ISiSili'iSHI lil 89 8:11:1111991SBSS199IISJS8S Što prije započećemo djelom pisca svjetskog glasa: Prof. D.ra I. MEČNIKOVA: nwKin wn Optimističko-filozofske studije ингмигнтгп O [■г.^-урпт ииггрп-кн-т prirodi čovjekovoj тжташзвшзгегвзш preveo Dr. J. Kujačić.

т.«§г~ Што прије започећемо дјелом писца свјетског гласа: ПроФ. Д.ра И. МЕЧНИКОВА: lskesj Оптимистичко-филозофске студије О , ПЕШЗШШЕШЗШ Природи ЧОВЈвКОВОЈ превео Др. Ј. Кујачић. Ш8ТтЈ!ГШ|ШнДШЈЈшШшЈ8н1ШШ1М Доктор Кујачић, у нашим крајевима познати лијечник књижевник, започео је издавањем „Библиотеке за чување иародног здравља", а прва ће јој књига бити :

„нервоза и њезмни најглавнији узроци' која he се до скора дотискати у Српској Дубр. Штамп. Др. М. Грацића и Др. у Дубровнику. Књига је написана чистим и разумним језиком и занима свакога те је стане читати. Препоручујемо свакому, који мари за своје здравље и за здравље своје дјеце, да набави ову књигу. а а r пт -цт □ з тш з r 5 ! i.n вмнвшиа ®,ш siib si .s ш аи.гг в в а ч i в s е s s е а ш ibs а :в з в а s -в s §в а ■ в ш тшт\ шул ш .<& м шттмт. вна