Srpski pčelar

и онда се то успе у лим намазан машћу и посут брашном. и метне се да печс. Кад се испече, онда се. само кад се хоће да једе, исијече на парчад колико треба. Иначе оставља се у цијелости. да се не би осушило. Гурабије. То he тијесто бити познато свакоме. зато пије потребно овдје писати како се прави.

Јов. Живановић.

Слике са пчелињака Јована Живановића.

Многи се одушевио за пчеларство не само предавањима г. Живановића у Богословији, која је он увек умео зачинити сво.јим здравим хумором, него и лепим успоменама са његова пчелињака. За то, а и што већег и лепшег пчелињака у велом Српству нема, донећемо девет разних слика са његова нчелињака, а по том и са пчелињака других пчелара, који нам буду послали слике. Слика 1. показује уредника „Српскога Пчелара“ са његовом женом и његова два сина пчелара v другом

1. слика.

6