Srpski tehnički list

ГРАЂЕВИНСКИ ОГЛАСИ

На држатој лицитапији 12, Октобра ове год. није било довољно лицитанта за грађење нове основне школске зграде у Д. Милановцу окр. Крајинског.

тога ће се црема наређењу Г. Министра грађевина држати понова друга устмена лицитација на дан 3. Децембра ове год пре подне при канцеларији Министарства. грађевина за грађење нове школе у Доњем Милановцу. Позвивају се предузимачи који имају право по закову да лицитирају, да дођу озпаченог дана у Минис-

тарство грађевина на лицитацију ког ће се дана иста тачно у 12. еати пре подне закључити.

Предрачунска је сума 65175,64 динара,

А. кауција је 7000,00 дин. која се полаже пре лицитације у готовом новцу пли вредећим палирима по закону.

План, предрачун и услови могу се видети сваког дана при канцаларији Министарства грађевина.

Бр. 5048. Из канцаларије Минпстаретва грађевина 15. Октомбра 1890. год. у Београду.

„и а ___________________________

ПРИВАТНИ ОГЛАСИ

Управа водовода београдског овим објављује писжену лицитацију за копање ровова и полагање цеви за нов водовод београдски.

ПШисмене понуде ће се, најдаље до 18. Декембра т. год. 6 сати у вече, подносити у запечаћеном писму адресоване „Председнику надзорне комисије за грађење водовода« са назначењем на куверти:

„ПОНУДА ЗА ПОЛАТАЊЕ ЦЕВИ“

Понуде које доцније стигну неће се узимати у обзир.

Услови под којима се овај посао у израду даје могу се добити од потписане Управе, која је готова и свако друго објашњење дати.

28. Октобра 1890. год. у Београду. Бр. 880.

УПРАВА ВОДОВОДА.

Управа водовода београдског овим објављује писмену лицитацију за набавку потребних „Затварача (.АЂзреттастеђеу) и Хидраната“ за, нов водовод београдски.

Писмене понуде ће се, најдаље до 18, Декембра т. год. 6 сати у вече, подносити у запечаћеном писму адресоване „Председнику надзорне компсије за грађење воДдовода“ и назначењем на куверти

„ПОНУДА ЗА ЗАТВАРАЧЕ И ХИДРАНТЕ«,

Понуде које доцније стигну неће се узети у обзир.

Услови под којима се ова набавка, уступа, могу се добити од потинсане Управе, која, је готова п свако Друго објашњење дати.

23. Октобра 1890. год. 1: у Београду. Бр, 829. УПРАВА ВОДОВОДА,