Starmladi

Стр. 80.

Бр. 9. и 10

БроЈ теле<*»она : 244.

Број теле«*>она : 244.

ј!ошио6а«ој цублици Кобои Сзда н оКолпцс!

*

2) (I У ПРИЈАТЕЉСКУ ПАЖЊУ МОЈИМ ВЕОМАШЕЊЕНИМ МУШТЕРИЈАМА! Она ванредна нажња, коју је п. н. грађанство Новог Сада и околице већ одавча поклањало мом раду у досадашњем мом атељеру, побудила ме је на то, да — тежеки, да још ве^ма заслужмм то одликовање — створим ПРВОГ РЕДА ФОТОГРАФСКИ И СЛИКАРСКИ

који у сваком погледу одговара свим захтевима модереог укуса и грађанства, које зна шта је уметност. Им-јући све то на уму, саградио сам на основу ПјЗбиХ ашслера у ииозсмсшбу у даојој Нуђи у Мт Саду у ЈТешефпјебој удици бр. 32. шаНаб ашш, који уз употребу најнебијих шеНобина шехниНе у азшду удобносши, Нао и сбојоју: узорном елсиншном озремоју: за вдује да 1а сбаНо биди. Мој и до сад признати изврсни рад у овом ће уметничком мом скровишту уз вримсну машина најнобијеи сшроја дки до ба)КНОСШи у куд и камо појачаној мери, јер ја сам тврдо уверен, да ће свако, Но гкелп ујкешничНиј« уНусом израђену фошо^рафију или слиНу или убеличале слиНе, мгаи ооберити сбоје поруибине у нобојк аше/ђеру сјајнои сшила, исшо шаНо, Н 8 б И д° са д или ј° ш и у беЂој деер. У Новом Саду, Петефијева ул. бр. 32. (у сопственој кући.)

С

одличним поштовањем

Дезвдерје Вајд«

ФОтограФ.

Цена је листу: на годину К 8, на у 2 године К п, на У 4 године К 2. „Стармлади" излази 1. и 16-ог сваког месеца. Рукописи се шаљу на уредништво. Нретплата ее шаље на администрацију „Стармладог" у Нови Сад (ХЈјуМек), Дунавска улица број 10. УРЕЂУЈЕ: СТАРМЛАДИ. (Поједмнн број 30 пот.) Одговорни уредник: Петар Крстоношић, Вдаоник и издавалац: М. Крстоношић Штампарија Учитељског Д. Д. „Натошевић" Нови Сад.