Starmladi

Стр. 96.

Бр. 11. и 12

ш

а>

Број телеФона : 244.

Број телеФОна : 244.

^ошпобавој Џмџ Кобо1а Сада о оНодицс!

*

2) <2 У ПРИЈАТЕЉСКУ ПАЖЊУ МОЈИМ ВЕОМА ЦЕЊЕНИМ МУШТЕРИЈАМА! Она ваередна пажња. коју је п. н. грађапетво Новог Сада и околице пећ одавза поклањало мом раду у досадашњем мом атељеру. побудила ме је на то, да — теже^и, да јјош ве^ма заслужим то одликовање — створим ПРВОГ РЕДА ФОТОГРАФСКИ И СЛИКАРСКИ

који у свакпм погледу одговара свпм захтевима модерног уку^а и грађанства, које зна гата је уметност. Им јући све то на уму. сагр^дпо сам на основу НЈЈбИХ ашељгра у икокмсабу у јшојој Нући у Кобем Сзду у ЈТгшефијсбој улици бр. 32. ШаНаб ашш, који уз употребу вајвобијих шеЦобина ШгхвиН« у млсду удобвосши, Нао и сбојојм узорвом елеганшном оарејмојк за слуЈКује да 1а сбаНо биди. Мој и до сад признати изврсни рчд у < вом ће уметнитком М( м скроништу уз Придосну јмашика најнобијаа сшроја доЋи до ба)КВОСШи у куд и камо нојач^ној мери, јер ја сам тврдо уверен, дм ће скако, Но Јкглп уЈлгшничНпјм уНусом израђену фоШохрафију или слиНу сли убеличале слиНс, мени аоберити сбоје иоруџбивг у јизјк нобом аш§д»еру сјајнои сШила, исшо Ша^о, Цао и до смд или ј<»ш и у бгђој ј\лери. У Новом Саду, Петефијева уд. бр. 32. (у сопственој кући.)

С одличппм ноштовлгвем

Дезвдервје Зајда

ФотограФ.

Цена је листу: на годану К 8, на 1 / 2 годане К 4, на 1 / 4 године К 2. „Стармлади" излази 1. и 16-ог сваког месеца. Рукопиеи се шаљу на уредништво. Претилата се шаље на адмпниетрацију „Стармладог" у Нови Сад (ХЈј\ т Ј<1ек), Дунавска улица број 10. УРЕЂУЈЕ : СТАРМИАДИ. (Поједини број 30 пот,) Одговорни уредник: Петар Крстоноши^. В-чл«ник и индатеалац М. Крстоноши^ ТТТтампарија Учител.«ког Д. Д. „Натогпевић" Нови С д.