Svet

Po izboru „RTV Revije

~Za koje novine radiš!?”, pitao je Tijanić našeg foto-reportera srevši ga na ulici. „Pogodite!”, odgovorio je on. „Poruči tvom gazdi da ću razbiti i njega i tu vašu kameru!”, odgovorio je Tijanić dok gaje Prele smirivao podsećajući ga kako se upravo on uvek zalagao za slobodno novinarstvo: „Brate, pusti ih neka slikaju, da Ijudi znaju da si još živ! Gde ti se izgubio smisao za humor!?”

Od 14 najatraktivnijih izjava koje su zvezde domaće estrade dale u prošloj godini - čak 9 je iz "Sveta"!

Pojavit'Arkana i C.cce sa malini Veljkom u "Maksoviziji" uslišila je želje svili onil f koji nisu riiogli cla dočckaju da vide "bebu godine”. Beba je bila u smokingu sa znaekoni 1 SDG na rćvcru. Astrolozi predvidaju da niali Veljko nćće bili ui ratnik ni biznismcii J Dvounte se izniedu sporlske i niuzičke karijere. Лко bude na roditeljc, ncce inu faliti n I glasa ni stasa. Ц

"Radio TV Revija" napravila je n prošloni broju izbor najatraktivnijih izjava zvezda naše estrade u protekloj godini. Od 14 "naj-izjava" čak 9 je iz intervjua u našem listu. Evo tih izjava: "Minimaks pipa sve ostale pevačice, samo mene gleda kao kćerku" (Dara Bubamara); "Narodnjaci poput Bore Corbe nanose najviše štete našem folku" (Slađana Milošević); "Idite, pitajte Mila Đukanovića koga više voli - Jami ili mene!" (Buba Miranović) "Nismo plaćenici narko-mafije! Voleo bih da mi je narko-mafija dala pare za pesmu ’Kralj kokaina’ jer bih taj novac uložio u borbu protiv narkomafije!" (Srđan Čolić, "Mobi Dik"); "Zdravko Čolić mi je oprostio što sam rekao da on voli maljave ribe! Kaže: Brate pa to svi znaju!", (Džej); "lako mi je Bašanović menadžer, još se nisam upoznala sa njegovom devojkom Draganom Mirković! Izgleda da postoji neki jaz između nas dve!" i "Uskoro će me slavni fotograf Klaus slikati za naslovnu stranu ’Voga’", (Jelena Karleuša); Sešelj i gazda Jezda su me prosili, sa Goranom Hadžićem sam dizala ’rogove’ na kući, Tijanić se hvalio da sam mu bila najbolja, a u Tolstojevoj 33 me je ugostio Marko Milošević!" (Vesna Vukelić Vendi); "Nikada se u životu nisam ’ubola u venu’! Ja samo gutam tablete!" (Snežana Mišković Viktorija).

umesto u SO LJ U ZA KA₽U„ DA GLEDAM U wc-solju!

Rambo Amadeus, alijas Antonije Pušić, jedan od najkontroverznijih pevača na našoj muzičkoj sceni, otrkio je novinaru "Sveta" da ne veruje u horoskope, gledanje u pasulj i šolju: "Gledam u klozetsku šolju, ne gledam u onu od kafe. Razumiješ, to je potpuno naučno dokazano, nema tu metafizike nikakve. Ti kako sjedneš na šolju.zbog tvojih inisli i svega što se događa ti tako složiš mišiće jer je tvoj habitus takav da sve do sfinktera imaš jedan određen položaj. Ti drugačije ne možeš, jcr si to ti i onda u tom smislu se obrazuje i govno koje s obzirom da je konstantna zemljina teža od 9.81 centimetara u sekundi na kvadrat i da jc konstantna razlika između guzice i onoga nagiba, ono ko Planica... To sad zavisi samo da li je šolja što ima onu visoravan, pa se tu smota govno ili ono što klizne. Ja više preferiram onu što klizne jer ona mu tu ostavi neke divne hijeroglife i to kad pročitaš, to ti je. Tu nema greške, a ona kad ti se smota tulumba kad se napravi, razumiješ.to može pogrešuo da se protumači. Kad je čučavac nikad ne gađaš u rupu, nego malo sa strane da okrz.nc...", otkriva Rambo svoj novi "paleut".

Beba je viđena!

RAMBO AMADEUS:

DEPILACIJA DEPILSfeć SYS T E M Preparatza trajno otklanjanje malja proizveden na švajcarskom institutu za estetiku. VELIKI 011/616-243 POPOST 104-080

Svet 20. 1. 1997.