Učitelj

238

Зорка Стојићева, Персида Поповићева, Јелена. Милојковићка сви учит. у Шапцу; Христина Поповићева, уч. Црна Бара, Анђедија Опајићева, учит. у Узвећу, Стана Ђорђевићева, уч. у Варни, основ. школа у Дреновцу. Михаило Ерић, учит. у Свилеуви, Никола Дамњановић, уч. у Липолисту, Софија Петковићева, уч. у Круању, Нинко Цветојевић, учит. у Лешници, Живојин Крстић, учитељ у Љубовији.

Хт. деруг подунавеки,

Г. г. Тодор Благојевић, Никола Стевановић, Димитрије Бранковић, Зорка Видићева, Даница Обрадовићева, Станка Протићева, — сви учат. у Смедереву; Васа Симић, учит. у Паланци; Мића Ивковић и Панта Мајсторовић, учит. у Азањи; Стеван Јевтић, Катарина Ристићева, учит. у Ратару; Јован Радаковић, уч. у Баточини; основна школа, у Придворици; и М.В. Глигоријевићева, уч. Војислав Крупежевић, уч. у Вел, Орашју; Живота Лукић, учит. у В. Плани; Лаза Кнежевић, уч. у Жусатку; Милева Живковићева, уч. у Милошевцу; Радивоје Живановић, учит. и основна школа у Конатицама; Милутин Пантелић, учит. у Бељину; Пера Поповић, и основна школа у Рогачи; Љубица Антонијевићева, учитељ. у Корабици; Драгољуб Пешић, учит. у Поповићу; Јелисавета Павловићева, уч. у Венчану; основ, школа у Лазаревцу ; Милош Мимовић, учит, у Смрдликовцу; Димитрије Јовановић, уч. у Рипњу.

ХП. Округ пожаревачки.

Нос Михаило Стевановић, Јелена Петровићђева, Љубаца Радуловићка, Љуба 'Тодоровић и Јевта Поповић сви учит. у Пожаревцу; Илија Миљковић, Анђелија Адамовићева, Анђелина Илићева, Персида Ђорђевићева, — сви учитељи у Петровцу; основ. школа у Петровцу; Никола Нешић, учит. у Брадарцима; Живко Јовановић, учит. у Божевцу; основ. школа у Кленовцу; Лепосава Стојановићева, уч. у М. Црнићу; Милија Ракић, уч. у Ораовици; Сима Костић, ут. у Жабарима; Стеван Гојковић, уч. у Добрњу; Живан Средојевић, учит. у Ракинцу; Радован Вукићевић, уч. у Сибници; Зорка, Васићева, уч. у Породину, Јулка Максимовићева, уч. у Ракинцу ; Димитрије Протић, уч. у Клену; Стојан Миливојовић, уч. у Ломници; Михаило (6. Драговић, ут. у Суводољу; основ. школа у Јасикову; Пера Игњатовић, уч. у Златову; осн. школа у Мелници; основ. школа у Добрњу; осн школа у Кули; основ. школа, у Аранут-Поцовцу; Милан Јаконић, учит. у Рашанцу; Димитрије | Ђорђевић, учитељ у Кнежици; основ. школа у Црљенцуу ; Даринка. Ицковићева. учит. и основна школа у В. Градишту ; Радован Пан-