Učitelj

186 У чин ЈБ

Михаила Атанасијевића, професора из Шапца; у азбуковачком срезу, г. Љубомира Миловановића, професора из Београда; у јадранском срезу, г.г. Јована Марјанског и Радоја Дединца професоре из Београда; у мачванском срезу, г. Симу Цветковића, професора из Шапца иг. Димитрија Ћосића, учит. из Шапца; у поваво-тамнавском срезу, г. Милана Рабреновића, учитеља из Табановића.

Пошсаревачки ожруг: У Пожаревцу и голубачком срезу, г. Божидара Ђорђевића, професора из Пожаревца; у звишком срезу, г. Алексија Ђурђића, учитеља из Венчана; у млавском срезу, г.г. Анту Стојилковића и Грујицу Аџемовића, учитеље из Београда; у моравском срезу, гл. Милана Вељковића, професора ив Београда и Михајла Стефановића, учитеља из Београда; у пожаревачком срезу, Џетра Ђурића и Јевту Милошевића, учитеља из Београда; у рамском срезу, гл. Димитрија Пауновића и Васа Симића, учитеља из Београда; у хомољском срезу, г. Петра Александровића, учитеља из Крагујевца.

Руднички округ: У Гор. Милановцу и качерском срезу, г. Јеротија Новитовића, професора из Чачка; у љубићском срезу г. Хранислава Лазаревића, учитеља, из Паланке; у таковском срезу, г. Ђорђа Којића, учитеља из Београда.

Омеберевеки округ: У Смедереву и подунавском срезу, гл. Димитрија Тричковића и Јована Дравића, професоре из Београда; у орашком срезу, г.т. Милана Костића и Гају Јовановића, професоре из Београда; у јасеничком срезу, гл. Милорада Вујанца учитеља из Смедерева, Светозара Ивковића, учитеља из Драговца и Бошка Пилетића, учитеља из Азање.

Тимочки округ: У Зајечару и тимочком срезу, Ђорђа Ничића, професора. из Зајечара; у бољевачком срезу, гл. Милана Смиљанића, учитеља из Зајечара и Саватија Грбића, учитеља из Бољевца; у заглавском срезу, глг. Живка Стефановића, професора, из Алексинца и Драгутина Виторовића, учитеља из Књажевца; у зајечарском срезу, гг. Чеду Петровића, Радоја Деметровића и Јована Кангргу, професоре из Београда.

Топлички округ: У Прокупљу и прокупачком срезу, г. Милана Аранђе-

ловића, профевора из Ниша; у добричком и косаничком срезу, г. Марка Јоковића, учитеља из Лесковца,

Уосички округ: У Ужицу и ужичком срезу, г. Мирка Поповића, професора из Ужица; у златиборском среву, г, Михаила Д. Максимовића, учитеља из Ваљева; у пожешком срезу, г. Дмитра Јовичића, учитеља из Ужица; у рачанском срезу г. Никола Јовановић учитељ из Ужица; у црногорском срезу, г. Ми-

ливоја Пауновића, учитеља из Мионице; у ариљском срезу, г. Вука Ивановића, суплента из Јагодине.

Чачански округ: У Чачку и студеничком срезу, г. Славка Филиповића. учитеља из Чачка; у драгачевском срезу, г. Владимира Војиновића, професора. из Чачка; у жичком срезу, г. Младена Недељковића, учитеља из Варварина; у

моравичком срезу, г. Богдана Миловановића, учитеља из Краљева ; у трнавском врезу, г. Ћирила Јанковића, учитеља из Брестовца.

Сви изасланици дужни су извршити испите најдаље до 29. ов. месеца. Где

су за један срез одређени два или више изаславика, они ће, по међусобном споразуму, поделити школе.

Распоред испита треба саопштини г.лг. учитељима преко среских власти.

6. јуна 1911. год, Заступник у Београду. Министра просвете и црквених послова, ; Министар народне привреде

Ј. М. Продановић, с. Р.