Učitelj

БЕЛЕШКЕ 185

трада; у посавском срезу, г. Михаила Станојевића, учитеља из Београда; у тамнавском срезу, г. Владимира Стојановића, професора из Београда.

Врањски округ: У Врању, г. Јеремију Живановића, професора из Београда; у срезу власотиначком, г. Јована Миленковића, професора из Врања; у срезу јабланичком, г. Драгутина Михајловића, учитеља из Ниша; у Лесковцу, г. Светислава Максимовића, проф. из Београда; у срезу лесковачком г. Михаила Михаиловића, учитеља из Ниша; у срезу масуричком и пољаничком, г. Светозара Михајловића, учитеља из Врања; у срезу пчињском, г. Вучка Јокимовића, професора из Врања.

Крагујевачки округ: У Крагујевцу (мушке школе), г. Живојина Вицановића, професора из Крагујевца; у Крагујевцу (женске школе), г-ђу Круну Аћимовићку, равредну учитељицу женске гимнавије из Београда ; у гружанском срезу, за горњи део, г. Бошка Савића, професора из Београда, а за доњи део, г. Петра М. Илића, професора из Крагујевца; у јасеничком срезу, г. Михаила Стојанчевића, професора из Крагујевца и г. Милана Вујановића професора из Београда; у крагујевачком срезу, г. Косту Сретеновића, професора из Београда и г. Живојина Видановића, професора из Крагујевца; у лепеничком срезу, г. Славка Милића, професора из Београда и г. Милана Карића, професора из Крагујевца.

Крајински округ: У брвзо-паланачком срезу, гл, Михајла Цветковића и Ристу Јањушевића, учитеља из Београда; у кључком срезу, г.г. Михаила Милошевића и Димитрија Лазаревића, учитеља из Београда; у крајинском срезу, гл. Димитрија Мелентијевића и Гвоздена Јовановића, учитеље из Београда; у неготинском срезу, гг. Ђорђа Јовановића и Драгутина Младеновића, учитеље из Београда; у поречком срезу, г. Стојана Илића, учитеља из Мокрања.

Крушевачки округ: У Крушевцу и копаоничком срезу, Милана, Томића, професора из Крушевца; у жупском срезу, г. Лазара Кнежевића, професора из Крушевца; у ражањском ерезу, г. Јовифа, Стојановића, професора из Јагодине, У расинском срегу, гг. Радивоја Илића и Радована П. Јовановића, професоре из Крушевца; у Третенику и Врњцима, г. Ристу Одавића, професора из Београда; у трстеничком срезу, г. Светозара Томића, професора из Београда. | Моравски округ: У Ћуприји и деспотовачком ерезу, г. Емила Цветића, професора из Јагодине; у беличком срезу, г. Димитрија Петковића, учитеља из Ћуприје; у левачком срезу, г. Петра Стокића, професора из Крагујевца; у параћинском срезу, г.г. Косту Јовановића, учитеља из "Пирота и Недељка Петровића, учитеља из Сукова; у ресавском срезу, г. Петра Живковића, учитеља из Свилајнца; у темничком срезу, г. Миливоја Башића, професора из Београда.

Нишњи округ: У Нишу за мушке школе г. Д-р Стевана Окановића, професора из Београда, а за женске школе, г-цу Савку Радичевићеву, учитељицу из Београда; у алексиначком срезу, г. Николу Михајловића, учитеља из Београда; у бањском и сврљишком срезу, г. Драгутина Цонића, учитеља из Суботинаца; у моравском срезу, г. Рајка Мићића, учитеља из Житорађе; у нишком срезу, г. Владимира Вапу, учитеља из Пирота.

Џиротски округ: У Пироту и белопаланачком срезу, г. Косту Костића, професора из Парота; у лужиском срезу, г. Јована Петровића, учитеља из Б. Паланке; у нишавском срезу, г. Анту Младеновића, учитеља из Београда.

Подрински округ: У Шапцу (мушке школе) и рађевском срезу, г. Николу Јанчића, професора из Шапца; у Шапцу (женске школе) и поцерском срезу, г.