Žena

550 у ЖЕНА

начки разрогачи и поче изнова сладити хе, хе, хе и то басом и нешто аристократски кроз нос. За све време диалога стари оберст је са неким поносом загледао лаку секотину на његовој десној руци, која се вукла од великог прста к палцу, и која је више личила на мачју греботину, него ли на зараслу рану. Но да би унутарњи свет старога оберста боље познали, | пустимо га нека сам прича своју прошлост.

— „Снате Ви, офо офте“, и ту показа секотину веома озбиљно, „то има своја фелика изторија, хе, _ хе, хе. Била сам и ја јетном млата, натирлих, и ја сам фолела један меди и он је фолела мени, ја, ја, то се фрећ расуми“. И ту поче скала бректања и гроктања са „хехехе“ и „јајаја“ да постаје све гласнија и задовољнија. „Кашим фам“, продужи стари оберст даље, „ја фолела ну, а он фолела мени. Натирлих, ја пила топра партија. Отјетном, шреклих (страшно) примедила ја, да мој меди радо гледи на један шпицбуб " (обешењаковић). Онта ја фише не фолела ну, а он, мој меди, фише не фолела мени, натирлих, хе, хе, хе. И онта дођи дуалљ, страшно, сбок један меди, а он, меди, није био нефалала, но само као свака меди пријатна са сваким, хе-хе-хе. И онта на дуал ја мало не · изгубила мој рука, а онај шпицбуб негова нози. Страгино, страшно. После дуел мени фолела меди, а ја ну, па меди не фолела мени, а ја не фолела ну, па онда ја фолела меди, и меди фолела мени и опст ја не фолела меди и меди не фолела мени. Хе-хе, ја-ја“.

И тако ја фолела ну, а он фолела мени и „ХЕ-ХЕ и „јајаја“ потеже у бесконачност и ко зна да ли би било краја, да се нисам злу досетио и пресечем ја- | дање са овим питањем:

— Па јесте ли се бар узели, кад сте ви толико волели ну, а он, меди, толико волела вас2

_ Хе-хе-хе, приротно, рече старац победоносно.

— А сад> Ви више не волите ну, а он, ваш. тена, не воли више вас, рескирам питање и одговор, који у данашњем модерном животу тако одговара. истини. А ИЦ