Beogradske opštinske novine

Страна 50 - Општинске Новине СЛУЖБЕНИ ОГЛАСИ

О Г Л А С Набавка 80.000 кгр. бензина Дирекција Трамваја и Осветлења у Београду расписује прву оферталну лицитацију за набавку 80.000 кгр. бензина на дан 27. августа 1929. године у 11 часова пре подне. Понуђачи могу бити фирме које се баве продајом бензина на велико. Сваки лицитант дужан је пре почетка лицитације да положи Управиној Благајници на име кауције 5% од понуђене цене у готовом новцу, државним папирима, или гарантном писму какве веће Банке које мора бити регистровано код Мин. Финансија. Страни поданици полажу 10% на име кауције. Понуде се морају предати у затвореном коверту Дирекцији Трамваја и Осветлења најдаље до 11 часова пре подне на дан лицитације са назначењем „Испорука бензина за Дирекцију Трамваја и Осветлеља". Општи и "ехнички услови могу се добити сваксг радног дана у Економату Дирекције Трамваја и Осветлења од 7—11 и 4—7 часова. Из Економата Дирекције Трамваја и Осветлења ДБр. 13041 од 5. августа 1929. године у Београду.

О Г Л А С Набавка разног електричног, гвожђарског и фарбарског материјала Дирекција Трамвај^ .1 Осветлења у Београду расписује пр оферталну лицитацију за набавку разног Електричног, Гвожђарског и Фарбарског материјала, која ће се одржати на дан 31. августа 1929. године у 11 часова пре подне у Дирекцији. Лицитанти су дужни положити кауцију на Благајници ове ДирекциВласник; Општина Београдска.

је најдаље до 10 часова пре подне на дан лицитације и то: 5% од понуђене цене а страни поданици 10% у готовом новцу, државним папирима или гарантном писму какве веће Банке, које мора бити регистровано код Министарства Финансија. Понуђачи ће поднети своје понуде у запечаћеном коверту Дирекцији Трамваја и Осветлења најдаље до 11 часова пре подне на дан лицитације са назнаком „Испорука разног Електричног, Гвожђ. и Фарбар. материјала за Д. Т. и О." Општи услове као и спискови материјала који се има набавити могу се добити у Економату Дирекције Трамваја и Осветлења сваког радног дана од 7—11 и 4—7 часова. Из Економата Дирекције Трамваја и Осветлења ДБр. 14673 од 5. августа 1929. године, у Београду. 2_ О Г Л А С Потребне зграде за Квартовне Полиције и Првостепени Суд Општини Београдској потребне су од 1. новембра 1929. године зграде за квартове и то: Врачарски, Савамалски, Теразијски, Варошки, Комесаријат Топчидерске Полиције и Првостепени Суд за Град Београд. Моле се сопственици који имају подесне зграде за горња надлештва, у крајевима дотичних квартова а вољни би исте зграде дати под закуп Општини Београдској, да своје писмене понуде поднесу Економату Општине Београдске, најдаље до 1. октобра 1929. године са тачно назначеном месечном киријом као и колико оделења понућена зграда има. ЕБр. 4299. Из Економата Општине Београдске од 12. августа 1929. год.

— Уредник: Слободан Видаковић, референт за штампу Општине Града Београда, Немањина 23