Beogradske opštinske novine

ТРШЕРЈб

Трегере, бетоксно гвож-ђе и сав ост. гра-ђ. материЈал Војводе Добрњца ул. бр. 50 ТелеФони: бр. 9-50 и 53-64

ВОШ ОБАВЕЗУ

као вежбу, рекрутовања скраћења рока, разна ослобођења од служења у кадру, прегледа код Војних Округа, регулисања инвалида и добровољачквх уверења, као и све административне послсве код свију војних власти, прима у рад само оне послове који ће са гаранцијом свршавати Бнро „БУДУЂНОСТ". ВаСИНЗ 8. БВОГрЗД. ТВЛ. ОД-7Ц.

НАЈЧУВЕНИЈИ И НАЈСОЛИДНИЈИ ФОШЕ ЈЕННГ" налази се сада у Коларчевој број 5. Све плоче почев од 1920 године, чувају се ради накнадне поруџбине. :-: :-:

ЕЛЕКТРО ТЕХНИЧКА РАДЊА ПЕТРА ВУКАНОВИЋА Тел. 13-10 БЕОГРАД Теразије 37 Има на стоваришту целокупан електрични материјал као разних лустера и лампи. Такође снабдевена је Радио апаратима и свим потребним деловима. Продаје по повољној цени за готово и на отплату.

Стручна Механичка Радња са Радионицом „ДРАГОР" ВЕЛИМИРА РИСТИЋА, БЕОГРАД Балкандска број 18 — Телефон број 49-49 Врши све оправке и преправке писзНих, рачунајућих, шиваћих и штрикзћих мџшина, грамофона, бипикла.моторцикла.

Радио дедектор апарати. Велики лагер грамофона и грамофонских плоча, писаћих машина како нових тако и употребљаваних по најсолиднијој цени.

емалиране и црне

Фрциш Шпармрда у великом избору, најбољег квалитету.

Добија се у фабричном стоваришту

Аврама Фнлноовнћа н Брата, пмјјЗЦИ Телефон 28-00 БЕОГРАД Телефон 28-00 Краљев Трг 11 (до Општине)