Bodljikavo prase

РвјкуI Ти шаљи дописе а ми ћемо бацати у корпу па коме се пре досади. Малом Пајм: Ми примамо ђачке радове јер »Прасе« је ђачки лист али јоцј нисмо почели да примамо радове из ђачког забавишта. Газда Тоши: Начни ^уп па се не плаши за своје благоутробије. За тебе нема зиме. Професору: Катедра је само онда добра када је рентабилна јер нико није луд да за љубав науке буде суво дрво. Државннку: Карактер је биљка која се врло тешко одржи две сезоне. У ботаници је називају вишегодишњом али је у пракси сезонска. Ви сте за то најбољи доказ. Критичару: Са 60.000 динара месечно кирије лако је бити чистунац. Пробајте да се трампите са неким практикантом. Тре&епозИвцу: Мора^еш на супер-ревизију јер иначе +не да те ухвати околност. А брате није право. Изврдао си толике комисије па сада да заглавимо. Банету: Жена често доноси користи али чеш^е штете. Зато се мани тога посла и гледај нешто сигурније. Тумачење страних рени Синтакса — такса за добијање сина. Покровитељство — јорган. Клиника — радионица ексера. Оптичар — ловац птица. Барометар — метар којим се мере баре. Диригент — онај који задиркује. Рутиниран — длакав, маљав. Сирена — гибаница. Процедура — цеђење.

АМЕРИКАНКЕ ПАЗЕ НА

— Играње знам, а сада учим и Иајвише волим да за своју игру ја

клавир пошто лично свирам.

Позориште — Много више це- но о хаљинама, три жене распра-Л ним шаптаче од глумаца. Ови вљаће о хаљинама, четири жене први, барем, све глупости гово- заједно — дебатираће о хаљинаре тихо и имају образа да се при ма. том сакрију од публике.

Фазе љубавног састанка — Гледаш на сат... гледаш на сат... гледаш на сат... (долази она) гледаш њу... гледаш њу... гледаш тила квко ј е мо ј сопран њу... Поново гледаш на сат... гле даш на сат... гледаш на сат...

Женски језици Примадона: — Јеси ли приме-

Ако начинимо исти експерименат са женама, резултат бити Две жене разговара^е међусоб- М У начине места

испунио салу? Њена пријатељица: — Дабоме. Чак је неколико људи изишло да

—ОМАЛА ГРЕШКА Нудила мати малу Невенку да - Не могу да разумем, зашто једе јоШг # она ^ мами; нет,еш да се удаш за Марка Јовића! Тај човек има беспрекорну прошлост и сјајну будућност! к аже се, Невице, не^у: -— Можда, мама. Само му је него: хвала не могу. садашњост неподношљива. — Е, а кад могу, па не^у.

— Пошто носите бољшевичку медаљу, миледи, морате употребити други руж, јер ту иде руж — црвен као крв.

Верици: Орахово уље није у моди пошто се сад не иде на море али ћеш и без њега поцрнети само треба ићи без сунцобрана и шешира на пијацу. Олги: Свеж тен се добија умивањем, раним устајањем и сталним кретањем. Ако цело после подне седите у соби, пушите и напрежете очи, тен неће бити свеж. Мицики: Младожења нема ва претек. Зато немој да се претвараш и одуговлачиш јер може да се пишмани. Ради: Употребите крем који сам спремила за лето. То је врло просто и корисно. Узме се један краставац са њиме се намаже цело лице и добро измасира и онда се седи пола часа на сунцу да кожа упије сок од краставца. Када се лице осуши, измасирати га са хладном водом а краставац исе^и за салату. Буби-Шабац: Већ сам одговорила неким твојим другарицама да се у школу не мешам. Уосталом, вама модерним девојкама школа није ни потребна пошто ви више знате од ваших наставника. Цајки — Ниш: За митисере је најбољи лек прати лице сеаки дан сапуном јер само масно лице добија митисере. Лаци — Зајечар: Отшетај недељом и празником до Бора. Тамо чма на налегу две три хиљаде младожења а ти само бирај. Ту је главни лагер а нема конкуренције. Мари — Смедерево: За жуљеве је лек опробан. Ићи бос. А то је данас у моди па зато жуљеви данас нису проблем.

|| —~ Видећеш, вратиће се, оставио је шешиј)!

ј