Džuboks magazin

VESTI

Supremes: nlšfa se ne može požurivati ■ Posle kraćeg pcrioda „zatišja” poznati americki trio „Supremes” našao se na čelu nrnogih top-lista, zahvaljujući melodiji „You can’t hurry love” (Ne možeš požurivati Ijubav). Tri čudesna glasa, Meri, Dion i Flo, ponovo su dobila priznanje koje zaslužuju. Ovako elegantne Supremes-devojke pojavile su se u slavnom „Ed Saliven-šou”.

Moli Toni u velikoj Americi ■ Little Tony je najzad otputovao b SAD. Naime, on već vise meseci vodi pregovore o ovom gostovanju, ali nije mogao da prihvati termine zbog ođržavanja „Kantađira’’ i obaveza prema italijanskoj televiziji. Posle toga, došlo je nčešće na takmičenju „Kantaeuropa” i nspeh interpretacije „Ridera”, Pošto je ostvario lepi biians uspeha u Italiji, Toni je hrabro krenuo u veliki svet.

»Bič Bojs« trijumfuju Ц Na svojoj turncji po Velikoj Britaniji američka grupa „Beach Boys” postigla je izvanredan uspeh. Na njihovim koncertima zapaženi su čla novi mnogih poznatih engleskih gru pa koji su lično došli da se uvere u opasnost koja im preti s one strane Antlantika. Posle Velike Britanije, Bič Bojsi su kremili u obilazak Evrope. Ansambl će gostovati u Francuskoj, Nemačkoj, Austriji, Danskoj, Svedskoj i Holandiji.