Ekonomist

92 ОБЈАВА

Монополско Стовариште у Подгорици одржаће на дан 22. фебруара 1926. године другу оферталну лицитацију поводом издавања у једногодишњи закуп права утовара, истовара, претовара и преноса монополске и остале робе од Гружа до Монополских Стоваришта у Црној. Гори: Бара, Подгорице, Никшића, Колашина и Уреда за откуп дувана у Котору.

Услови и ближа обавештења за ову лицитацију могу се-видети сваког дана у канцеларији Економног Оделења (Транспортни Одсек) Монополске управе, као и у канцеларији Монополског Стоваришта у Подгорици.

Овим се повлачи и замењује објава издата под Е.М. Бр. 599 од 20. јануара 1996. године која је изашла у Службеним Мовинама од 23. јануара 1996. год. Бр Коси

Из канцеларије Економног Оделења Управе Државних Монопола Е. М, Бр.599 од 23. јануара 1926. године у Београду.

II III–——ZZI–——I—_-––—I---Tc- C[——--- ] o RO _—_—

ОБЈАВА

Управа Државних Монопола набавиће путем оферталне лицитације, која he се одржати на дан 2. марта О. г. у 11 часова у канцеларији Управника Државних Монопола 45 комада панцер каса и 117 ком. гвоздених ормана разних димензија, потребних за смештај новца, таксених вредности и књига код појединих Финансијских Дирекција и њених подручних Пореских Уреда.

Услови као и сва ближа обавештења могу се добити у канцеларији Економног Оделења ове Управе сваког радног дана од 8—12 часова.

Из канцеларије Управе Државних Монопола Е.М. Бр. 1208 од 23. јануара 1926. г. у Београду.