Filatelista

46

8. Сваки излагач подноси комесару уредно попуњену пријаву са описом ~

збирке најкасније до 6. октобра 1999. године.

9. На сваком изложбеном листу мора бити по две максимум карте. у противном изложак неће бити прихваћен за излагање. Искључује се излагање копираних карата. Свака збирка на првом листу мора имати кратак опис теме и сажет план излошка. Листови морају бити у провидним фолијама и нумерисани, почев од редног броја 1, у доњем десном углу са предње стране. Приликом предаје збирке, предаје се и спецификациони лист комесару.

10. Сваком такмичару на располагању стоји пет витрина, а у омладинској три. Комесар и Организациони одбор имају право да изложак скрате за једну витрину (због еветуалног недостатка простора) а да жирију поред изложеног презентирају и неизложени део збирке. У свакој од витрина монтира се 16 листова искључиво формата А4 (по правилима ФИП-е).

11. Слање изложака пада на терет излагача, док је враћање на терет Организационог одбора изложбе УЏМАХ ТУ.

12. Организациони одбор ће предузети све потребне мере безбедности изложака и саме изложбе.

13. Пријаве за учешће на изложби достављају се комесару на личну адресу.

14. Рок за предају излошка је 7 дана пре отварања изложбе, излошци који се касније доставе неће бити узети у обзир за излагање.

15. Излошци се достављају на адресу: Савез филателиста Србије, Сремска 6/ У, 11000 Београд.

16. Оцењивање изложака обавиће жири по правилима ФИП-е предвиђеним за изложбе максимафилије. Жири од пет чланова именује Организациони одбор.

17. Сваки изложак ће од стране жирија добити оцењивачки лист са додељеним поенима

Председник Организационог одбора УОМАХ ТУ Борисав Станковић ер.