Godišnjak Opštine grada Beograda : za 1905 godinu
_ ТКОМАДА
= || Бг" = = о =. а Е = Бо НАЗИВ ПРОИЗВОДА | = = = | = а дин. | п. || дин; | п. || дин. | п. | дин. | п. | | | | у Маст топљена . . . .| 1 65 170 1190) = 1: Лој топљен . Ила 4] 110 1 = 85 = 1|-„ нетопљен .. . | —) 0) = -=е65) —|55 1: Говеђина . пи = _ =) 110) 1110 КЕ елећина ен а. 1:20 120) 120. 120 1 Свињетина 2 Па Цу 120) 1720) 1 30 1) јагњетина =: +“. с :| == 140 130) ---11 Говеђа пастрма . . .| 350 3 60 370) 1: Овчија пастрма . . .' 1:20 140 1:30. 1: Кајмак ов са || 220, 225 2 30, 1 80 1 Масло > 360 350 3155; 3 50 1 Сир обичан. 1:20 1— — 9. — 75 1: Кашкаваљ 1 70 150 140 1:30 1: Мед цеђен 190 1! 80 150 — 100. Катран 2150 21— 31— 7. 25.100. Креч негашен . . .. 3125! 2:90. 3|— 3 1| Риба — шаран . . .| —— —|- 2:20] — 150 вије штука ВА реја За ПО ЕМИ 5 сомова . .. —=_ = 3 — 2 ОВАКО реса И САТИ аи а еј "сија Е 1 Овчје месо . ЕР ЕЕ | | | | | | || | |