Kolo

3

5) Кад двоје не жсле једно исто опда се добија оваква слика: мрзовољни булдог вуче на једну страну, а лепа девојка на другу ■ ■.

1) Пре 30 година, 26 зуна 1912, полетео ]е први немачки поштански авион између Дармштата и Фрапкфурта на Мајни. Август Ојлер, немачки пилот бр. 1, први је дао идсју за превоз поште авионом. Његов авион „Жути пас", који приказује наша слика, полетео је тога дана под воћством лојтнанта Хидесепа као први поштаиски авион света из 'Дармштата за Франкфурт на Мајни. 2) Фашистичка Италија створила је узорне социјалпе устапове за одржавање и унапређење народног благостања. 06даниште дечје клинике у Ђенови сматра се као најмодсрније у Европи.

4) Певац Јоко артиста у једном варијетеу вешто балансира с јајетом на.глави. 1 Јаје, разуме се није право, јер ипак би било штета да падне и да се разбије.

3) Сарадници берлинске радиостанице приредили су „летњу ревију цвећа" са великим спортским п рограмом. Слика приказује узбудљиву сцену племените јапанске всштине самоодбране џиу-џицу.