Naša pošta

«Наша пошта», својом организацијом — уредништвом, сарадњом и администрацијом, може давати месечне свеске не само од 2 већ од 3—%"табака. Ако борци и пријатељи струке хоће, — ево нас. То је наша порука, уз жељу ва бољу и ведрију будућност струке и особља.

«НАША ПОШТА»

_ ОДГОВОРИ

С. Љубија. Уплаћени улови за Набављачку задуругу не враћају се никоме. Они који су их наплатили — дужни су их вратити.

Облигације — акције Прив. аграрне банке достављају се преко над„лежних министарстава. Они који су већ у поседу тих акција наплатили су т камату за 1931.

Наше Министарство још није стигло да прими уплаћене акције и да их достави уплатиоцима, али ће их доставити чим их од Мин. финансија прими. |

П. — Место одговора, прочитајте ретке о П. т. удружењу и стручном часопису, које ћете наћи у овој свесци. Добро није! Може да буде.

денеегтсавадета.

Поверенику. — То су противници реформе. Ми не издајемо часопис ради себе већ ради струке и држ. интереса. А колико од тога „користимо», видеће сви у белешци на предњој страници „Беда у цифрама».

НОВЕ КЊИГЕ ·

Илустровани п. т. календар за 1933. Као сваке године, и ове ћу издати Илустровани П. т. т. календар за 1933 г. са новом и пробраном садржином из нашем · стране стручне литературе. Они који желе сарађивати, моле се, да најдаље до 10 октобра пошаљу своје радове потписатоме ради штампања. Они који се желе претплатити нека, то благовремено учине јер ће се календар штампати у ограниченом броју. Цена 10 дин.

М. ВУЈАДИНОВИЋ, власник и уредник Ил. п. т. т. календара.

Уредници и власници; Д-Р ПЕРО ШОЋ, министар у пензији, Балканска 9, МИЛУТИН ВУЈАДИНОВИЋ, саветник Мин. саобраћаја, Гарашанинова 7.