Naša pošta

Поштарина плаћена у готову.

НАША ПОШТА излази сваког првог у месецу.

Претплата: 40 д. за годину, 20 д. за пола године. Шаље се Администрацији „Наша пошта“ преко Пошт. штедионице, на чековни рачун бр. 53.888 или на име власника и уредника, М. Вујадиновића, Гарашанинова 711 Београд.

ЕВО АН НА А ЕИ А РРЕЗ РВЕ | Члан 172. „Всаке судије да суде по законику, како пише

у законику и да не суде по страху Царства ми“. Душанођ ЗаБонив

Ко искрено и страсно воли своју Отаџбину презрен је и гладан као пас, а велик и неустрашив као Бог. Петар Кочић

„Чиновници су привилегисани грађани. О ни имају сигурне плате и пензије. Због тога они морају бити подвргнути и дисциплини којој нису изложени остали редови грађанства. Апсурдно је дати чиновницима право да се побуне против државе и да изазову штрајкове на штету свога посла. Али чиновници имају неоспорно право да им се озбиљно загарантује њихова служба против сваке самовоље, тако да сваки буде на своме месту и да напредује само према својим способностима“.

Гастон Думерг

П. т, т. службеници нека бодро пазе на своје вође, да за чанак сочива не продаду њихове животне интересе. Од признања и благодарности до осуде и презрења само је један корак.

Тоуап, рпспне Хе уепдаг пизии 2 Јазпо сјауо!

ДАНАС — СУТРА — УВЕК!

У доба авиона и радиа живот брже пролази. Ко нема довољно времена,а ни могућности, нити новаца да купује и чита много књига, тај нека чита своје стручне часописе и листове: данас, сутра, увек. |

Пажња претплатницима

Због непредвиђених тешкоћа свеска за март није могла изаћи на време, зато ова свеска излази као двоброј за март и април. Надамо се, да убудуће неће бити тих тешкоћа и часопис ће редовна и на време излазити,