Nedelja

I

ЕСОЗ^гЗГСТ 1 ЗЛ.

I

ш < ш =е ш е ш

ш & ш * 0. Е < го < з: Си из < ©

ПРВА СРПСКА ЕЈ1ЕКТРИЧНА ФАБРИКА

3

ПРЖЕЊЕ и МЛЕВЕЊЕ КАВЕ

Скопљанска ул. Бр. 16

У СОПСТВЕИОЈ ЗГРАДИ

Скопљанска ул. Бр. 16

п. п. из унутрашњости кад се картом обрате, могу доби ги повуком најмање 5 кгр. Фине млевене каФе

У Београду по жељи носим робу

п. п. на количине преко 5 килогр мимо !гапсо поштарине добијају и знатан рабат у стан, без икакве награде за донос робе.

Џш зар?Јз белики обрш

Имам на стоваришту млинова за млевење ваФе, разне величине 6, 6. 2-

■* Јављам п. пријатељима, познаницима и потрошачима, да сам Л10нтирао у Београдуза сада наЈусавршенију и најпрантичнију ..ау7омат" машину за пеииво и млевење каве. Машина је награђена на највећим светским изложбама, првим наградама а прва и једина је за сада у Србији, с тога скрећем пажњу свакоме, да ће бар за сада само код мене моћи добити чисте пржене каве ма које врсте, као и фино млевене која свагда мора имати најбољи укус и одличан мирис. Тражим свуда честите препродавце, којима је у изгледу лака и необично обилата зарада. Поруџбине вршим тачно, солидно и веома брзо, о чему се свак може уверити. На захтев п. потрошача набавио сам и могу их услужити свежим сурогатима и додацима за каву, на које сам нарочито обратио пажњу. Уз фабрику је и одлично снабдевена колонијално-бакалска радња, са ценама минималним, те сам у могућности да своје п. потрошаче задовољим како избором тако квалитетом а и малим ценама. Конкуренција и.кључена. Сава Ђорђевић „Јерменин", бив. закупац »Тамиса' до >: Два Сокола .

X О X К «< 13 т ■х Ј= з:

о << ЈЗ т ■х >

I

НОВИТЕТ ЗА СРБИјУ и БЕОГРАД

! ,

ег

шшмнц Јј) ГОСТИОНИЦУ (ј!ј 1 „ЖИРОВНИ ВЕНАЦ" I ()| на најлепшвм мвсту у Бвограду на „Зеленом ввнцу" \(у до Београдског Пореског Одељења ^јјј држим под закуп и снабдео сам је но- [«] вим намештајем. Собе су чисте и здраве Ш са једним и више кревета. Моје пиће одавно је познато п. пу- нм блици као природно и потпуно чисто, М о чему се сваки може уверити.-. И Кујна је одлична, да је њоме ; сваки4«|Ј М задовољан, а цене како собама, тако М и пићу и јелима врло су умерене. - ЈГ' И Длекса Ј. Мидутинови^ р Ш гостионичар. " 0 1&111!1!1!!1в!1!!

ф Ф Ф гћП ! ТПТ , С ? ЖквковиЂ и Антонијевић чији се атеље налази у Коларчевој ул. бр. 5, где је дрогерија Гуслара« врше снимања у свако доба дана, без обзира на лепо или непогодно време. Снимања врши и ноћу, само за то ваља јавити раније. — Снимања тачна, израда лепа,цена умерена Ф I I

КЊИГА ТАБЛИЦА ЗЈ^

%

РАНУНАВИЊЕ НКВАТУРЕ ДРВЕНЕ №,

ПО ЦЕМУ ОД 1'— ДИНАРА МОЖЕ СЕ ДОБИТИ КОД ГЛИШЕ ЈОСИПОВИЋА, ситара и МИТЕ СТАЈИЋА, књижара

$