Nova iskra

НОВО-ОТВОРЕНА П0М0ЦН0-1АНУФАКТУРНА И ПЛАТНАРСКА РАЦЊА шжжјшма, р. жжвштшт.

БЕОГРАД КнЕЗ МмХАИЛОВА УЛИЦА ВР. 38. У КУЂИ Г. НиКОЛК СПАСИЋА. Има на стоваришту и свагда наново добија ваввим нову робу коју и препоручује поштованој публици за сваку иоједину сезону: Штофова најмодернијих за женско одело. — Свиле за хаљине, превезе, блузе и украсе. — Сомота и Плиша. — Атлаза црна за бунде и либадета. — Дтлаза као и Свиле беле за венчане хаљине. — Порхета, Зефира, Делена, Батиста, Цицз у великом избору • у најбољем квалитету. — Атлаза и Сатена за јоргане у једној шфинп. Украса за женско одело као: Свилена штикераја, АпликациЈа, Чипака, Чипканог штофа, Позаментерије и целокупног ирибора и т. д.

*г*г ОСОБИТО ВЕЛИКИ ИЗБОР

Завеса штоФаних и нецованих. — Гарнитура за кревете. — Платна кончаног као и Шифона Шро ловог у свима ширинама,. — Везова и уметака. а "* ЦЕНЕ СУ УМЕРЕВЕ Н УТВРЋЕНЕ Послуга је уљудна, брза и тачна Муетре за унутрашњост на захтев шаљем бесплатно. С поштовањем МИХАИЛ .0 Р. ЖИВКОВ1ГН ВЕОГРАД — САРАЈЕВО.

ПЛАТНАРСКО-МАНУФАКТУРНА ТРГОВИНА

"V БЕОГРАДУ у улици Кнева Жихаила и „Теравије"

ИМА БОГАТО СТОВАРИШТЕ

Платна и порхета свију врста и квалитета; Тепиха и проетирача готовв: и на метар; Окефорда и Зефира у свима бојама и цеиама; Завееа чипкани, што®ани и ашшцирани; Двилиха и Грздла за душеке и ролетие свију врета; Чаршава штофаии у гарнитури и засебео одвојени ; Сатина, Мтлаза и Дамаета за јоргане свију ширина; |\Двбл«Штофова вунена, нолу -свилеиа и свмлена ; ЈУЈолдона и Фланела у дивним мустрама; Жаниле«(^окета) иа метар у 180 см. ширане; Везова бели на обичном платну, батисту и кеперу; Драпери|езапрозоре,готовеинаметар ,уплишЈ ;) лто®у; Цамука за чарапе свију врста и квалитета, на штринглама и клубадима ; обичног, свиленог и Фраицуског. Роба је сва из првих светских Фабрш^а ЦЕНЕ СУВРЛОУМЕГЕНЕ Н ПОТПУНО УТВРЋЕНЕ Поруџбике за све кра.јеве у Србији извршујуое најбрижљивије и најбрзке. Мустре од свију наши артикала шаљемо на захтев бесплатио.