O proizvodnji ranog povrća u toplim lejama

ПРЕГЛЕД

ОПШТИ дЕО. ОТРАНА I. 0 користи од производње раног поврћа 1 11. в топлој лејп у опште 5 111. » избору места за топлу леју 7 IV. в склопу топле леје 10 V. » спремању топле леје 19 VI. „ сејању, сађењу и осталим пословпма 26 а. Сејаље ir сађење 2 6 б. 'Покривање леја 2 9 в. Припуштаље ваздуха 2 9 г. Засељивање 31 д. Задивање 3 2 е. Пдевљење 3 4 ж. Копкаље 3 4 з. Проређивање 3 4 и. Подизање оандука 3 5 j. Ђубрење 3 6 VII. 0 избору сората 36 VIII. „ штеточињама 38 ПОСЕБНИ ДЕО. КарФиол 45 Кељ 50 Келераба 51 Пасуљ 53