Opštinske novine

СЛУЖЕЕНИ ОГЛАСИ

о г л д с Према новој организацији санитетске службе и указаној потреби Суд Општине Града Београда расписује С Т Е Ч А Ј 1. — за десет лекара за санитетско полицијску службу, који су познати са принципима градске хигијене и хигијенским потребама града Београда; 2. — за једнога лекара —специјалисту за дечије болести; 3. — за једнога лекара — хирурга; 4. — за једнога лекара — специјалисту за кожне и венеричне болести; 5.. — за једнога лекара акушера гинеколога. Сви напред поменути лекари били би стални у санитетско хигијенској служби Општине Града Београда. Осим ових лекара Општини су потребни и хонорарни лекари, и то: 1. — један лекар — специјалиста за дечије болести; 2. — један лекар — специјалиста за очне болести; 3. — један лекар за унутрашње болести; 4. — један лекар — специјалиста за грло и нос. Сва лица која би желела ступити у службу Општине Града Београда, као стално или хонорарно лекарско особље, треба своје молбе, са документима да упуте Одељењу за социјално и здравствено старање Општине Града Београда (Југовићева ул. бр. 1, трећи спрат), где се могу и дознати услови ангажмана. Крајњи рок за пријављивање је 1. јули 1930. год. Из канцеларије Одељења за социјално и здравствено старање Општине Града Београда О.С.З.Бр. 9886 од 21. јуна 1930.

ОГЛАС Лицитација за израду калдрме у Поп Лукиној улици На дан 3. јула 1930. г. у 11 часова одржаће се офертална лицитација за израду калдрме у Поп Лукиној улици од Космајске до Црногорске улице у канцеларији Инжињерског Отсека Техничке Дирекције Општине Града Београда (угао Југовићеве и Књ. Љубице ул. II. спрат). Услови за ову лицитацију могу се добити у канцеларији шефа Инжињерског Отсека по цени од 50 динара, где ће се добити и сва усмена обавештења. Из канцеларије Техничке Дирекције општине града Београда 18. VI. 1930. год. Т.Д.Бр. 10610.

О Г Л А С Лицитација за набавку 500 комада кофа од поцинкованог лима На основу решења Суда Општине Београдске Т.Д.Бр. 11135 расписује се за 30. јуни т. г. Офертална лицитација за набавку 500 комада кофа од поцинкованог лима за уличне словнике типа Гајгер. Кофе морају у свему одговарати мустри која се налази у Канализационом Отсеку. У понуди за израду ових кофа мора бити поред цена по комаду и тачно назначено време за које се кофе могу излиферовати. Кауција у 20.000.— динара полаже се на каси Главне Благајне Суда Општине Београдске а отварање оферата биће у 11 часова пре подне на дан лицитације. Из канцеларије Техничке Дирекције Т.Д.Бр. 11135.