Opštinske novine

Стр. 498

ОПШТИНСКЕ НОВИНЕ

Службене оС Предлог за исправку регулације Штросмајерове улице Суд општине града Београда почеће излагање 15 дана после изласка овог огласа у Општинским новинама у Благајничком холу општинске зграде Узун Миркова бр. 1 предлог за исправку регулације Штросмајерове улице. Планови ће бити изложени увиду месец дана и примедбе ће се примати за ово време и најдаље у року од 15 дана по истеку јавног увида иначе се оне неће узимати у обзир. Решено у Суду општине београдске на дан 16 августа 1932 год. Т.Д.Бр. 26088. Примедбе ће примати архитект г-ђа Даница Томић, референт за регулациони план, зг-рада Техничке дирекције Књегиње Љубице ул. бр. 21. ■ 1—1 Предлог за измену регулације на углу улице Сердар Јола и Драгорске (Нове) Суд општине града Београда почеће излагање 15 дана после изласка овог огласа у Општинским новинама у Благајничком холу општинске зграде Узун Миркова бр. 1 предлог за исправку регулације на углу улица Сердар Јола и Драгорске (Нове). Планови ће бити изложени увиду месец дана и примедбе ће се примати за ово време и најдаље у року од 15 дана по истеку јавног увида иначе се оне неће узимати у обзир. Решено у Суду Општине београдске на дан 16 августа 1932 год. Т.Д.Бр. 26090. Примедбе ће примати архитект г-ђа Даница Томић, референт за регулациони план, зграда Техничке дирекције Књегиње Љубице ул. бр. 21. 1—1 Друга офергална лицитација за израду калдрме у улици Штросмајеровој На основу решења Господина Министра Грађевина од 17 августа 1932 год. Бр. 23009 Техничка дирекција Општине београдске одржаће на дан 31 августа 1932 год. II оферталну лицитацију за израду калдрме у улици Штросмајеровој пређе Моравској. Лицитација ће се одржати у 11 часова истог дана у канцеларији Инжињерског отсека техничке дирекције (угао Југовићеве и Кнегиње Љубице ул.). Предрачунска сума је 4,440.682,60 динара, али ће се примати само оне понуде које су ниже од најниже понуде добијене на I оферталној лицитацији у износу од 3,885.597,27 динара. Кауција се полаже Главној благајни најдаље до 10 час. на дан лицитације и то: наши држављани 195.000.— динара а страни 390.000.— динара.

аве и огласи Накнадне понуде као и оне које нису поднете по условима неће се примати. Сва потребна обавештења могу се добити као и елаборати видети свакога дана у радно време у Инжињерском отсеку Техничке дирекције соба бр. 5. Из канцеларије Техничке дирекције Т.Д. Бр. 27423132.

Прва офертална лицитација за инсталацију етажног грејања у згради школе на ваздуху у Шуматовачкој улици Према решењу Суда Општине града Београда Т.Д.Бр. 25571 од 8 августа 1932 год. Техничка Дирекција Општине Београдске одржаће на дан 25 августа 1932 год. у канцеларији Архитектонског Отсека — Књегиње Љубице ул. бр. 21/Ш спрат, у 11 час. пре подне I оферталну лицитацију за инсталацију етажног грејања у новој згради школе на ваздуху у Шуматовачкој улици. Кауција се полаже на каси Главне Благајне Општине града Београда и то држављани Краљевине Југославије 2.000— динара и то најдаље до 10 час. пре подне одређеног дана за лицитацију. Технички елаборат: предрачун и планови могу се прегледати сваког радног дана у време канцеларијских часова у Архитектонском Отсеку. Сва потребна обавештења, могу се добити у Архитектонском Отсеку Техничке Дирекције соба бр. 4. Из Канцеларије Техничке дирекције Т.Д. Бр. 25571Ј32.

Прва офертална лицитација за набавку травмајских шина Дирекција трамваја и осветљења у Београду расписује прву оферталну лицитацију за набавку 2.400 мет. трамвајских шина са ситним материјалом на дан 20 септембра 1932 године у 11 часова пре подне у Дирекцији. Понуђачи су дужни на дан лицитације а најдаље до 10 часова пре подне поЛожити на депозитној благајни Општине града Београда кауцију од 5% ( страни понуђачи 10%) од понуђене цене у готовом новцу, државним хартијама од вредности или гарантном писму какве веће Банке, које мора бити регистровано у Министарству финансија. Понуде ће се предавати у запечаћеним завојима у канцеларији пом. Директора, најдаље до 11 часова пре подне на дан лицитације, са назнаком: „Набавка трамвајских шина за Д. Т. и О."