Opštinske novine

Стр. 276

ОПШТИНСКЕ НОВИНЕ

Техничке дирекције (Књегиње Љубице ул. бр. 21/Н). Кауција у износу од 6000.— динара за домаће и 12.000.— динара за стране предузимаче полаже се на дан лицитације најдаље до 10 часова код Главне благајне Градског поглаварства (Узун Миркова бр. 1). Лицитанти биће дужни, да поред реверса о положеној кауцији поднесу лицитационој комисији и сва остала документа, која су законом прописана за учествовање на.јавним лицитацијама код државних грађевинских власти. Сва потребна обавештења могу се добити као и услови за ову лицитацију видети сваког радног дана од 8—14 часова у Инжињерском отсеку Техничке дирекције соба бр. 5. Из канцеларије Техничке дирекције Градског поглаварства Београд VI Бр. 25302/1940 године.

Друга офертална лицитација за зидање нове зграде Амбуланте за кожне и венеричне болести у Табановачкој улици На основу одлуке VI Бр. 25750 од 31-У1940 године Техничка дирекција Градског поглаварства Београд одржаће на дан 15 јуна 1940 године у канцеларији Архитектонског отсека угао Кнегиње Љубице улице бр. 1 /11, у 11 часова пре подне II оферталну лицитацију за зидање нове зграде Амбуланте за кожне и венеричне болести у Табановачкој улици. Кауција се полаже на каси Главне благајне Општине београдске и то држављани Краљевине Југославије 5°/о а странци 10% од понуђене сумђ и то најдаље до 10 часова пре подне одређеног дана за лицитацију. Лицитирати могу само лица која докажу да су испунила све услове предвиђене законом. Технички елаборат: услови, планови, предрачун и сва потребна обавештења могу се добити по цени од 100.— динара сваког дана у радно време у Архитектонском отсеку Техничке дирекције. Из канцеларије Техничке дирекције Градског поглаварства Београд VI Бр. 25750/40.

Друга офертална лицитација за подизање нове зграде основне школе „Патријарх Димитрије" у Раковици На основу одлуке VI Бр. 25436/40 Техничка дирекција Градског поглаварства Београд, одржаће на дан 11 јуна 1940 године у канцеларији Архитектонског отсека — угао Кнегиње Љубице и Браће Југовића улица бр. 1/11 у 11 часова пре подне II оферталну лицитацију за подизање нове зграде основне школе „Патријарх Димитрије" у Раковици.

Кауција се полаже на каси Главне благајне Општине београдске и го држављани Краљевине Југославије 5°/о а странци 10°/о од понуђене суме и то најдаље до 10 часова пре подне одређеног дана за лицитацију. Лицитирати могу само лица која докажу да су испунила све услове предвиђене законом. Технички елаборат: услови, планови, предрачун и сва потребна обавештења могу се добити по цени од 200.— динара сваког дана у радно време у канцеларији Архитектонског отсека. Из канцеларије Техничке дирекције Градског поглаварства Београд VI Бр. 25436/40.

Друга офертална лицитација за подизање нове зграде Станице за лечење шуге и назиђивање зграде Поликлинике за кожне и венеричне болести На основу одлуке VI Бр. 25435/40 Техничка дирекција Градског поглаварства Београд, одржаће на дан 13 јуна 1940 године у канцеларији Архитектонског отсека — угао Кнегиње Љубице и Браће Југовића улица бр. 1/11, у 11 часова пре подне II оферталну лицитацију за подизање нове зграде Станице за лечење шуге и назиђивање зграде Поликлинике за кожне и венеричне болести на општинском имању између улица Ђорђа Вашингтона и Кнеза Павла. Кауција се полаже на каси Главне благајне Општине београдске и то држављани Краљевине Југославије 5% а странци 10°/о од понуђене суме и то најдаље до 10 часова пре подне одређеног дана за лицитацију. Лицитирати могу само лица која докажу да су испунила све услове предвиђене законом. Технички елаборат: услови, планови, предрачун и сва потребна обавештења могу се добити по цени од динара 150.— сваког дана у радно време у канцеларији Архитектонског отсека. Из канцеларије Техничке дирекције Градског поглаварства Београд VI Бр. 25435/40.

Оглас I. оферталне лицитације за прераду асфалтних тротоара на Престолонаследниковом тргу и у улицама Коларчевој и Кн. Михајловој уд ул. Милорада Драшковића до Вука Караџића ул. у свему према предмеру, предрачуну и плановима. На основу одлуке Гр. Поглаварства VI Бр. 24297 од 28-\М940 год. Отсек за одржавање калдрме при техничкој дирекцији одржаће на дан 14-У1/'1940 год. у 11 час. пре подне I. оферталну лицитацију за овај посао. Предрачунска сума износи 577.535,65 дин.