Ošišani jež

Одлука tse пасти у финишу циља! Ја увек знам кад је пола шест! Ако она жели више пара, нека их фотокопира! Сви су људи различити, а нарочито неки! Ко тврди пазар - пазари тврд! Апсурд је бесмислен! "Не лажи!"- рекоше великом барону Минхаузену! Она даноноћно ради у Tpelioj смени!

Слободан АНДРИЋ

Судија је био на њиховој страни! Судио је по закону. OcefcaM да ове године нисам дао максимум од себе да преживим! После трећег дневника патриотизам наших људи је достигао врхунац! Иако је посета полиције прошла без инцидената ипак су ме ухапсили. Уместо да се баве питањима од животног интереса млади траже запослење.

Иследник ми је петом стао на ногу. Схватио сам сву тежину човека под истрагом. Тортуре није било. Окривљени је у истражном поступку подвргнут физичком притиску. Цензура зато и постоји - да новинари не би варали народ!

Ива МАЖУРАНИЋ

Боље лажно братство него искрено кокање. Авети прошлости повукле су се пред аветима садашњости. Југославија: што мања, то теже пролази. Не бацајте сузавце! Народ само што није проплакао. Он нема шта да изгуби, изгубили су други за њега. Не кукајте за бољим временима само тешка улазе у историју.

Мијо МирановиК Гроф

Карикатура:

Миленко КОСАНОВИЋ

12