Ošišani jež

УКРАТКО РЕЧЕНО

Карикатура:

Слободан СРДИЋ

Ко псује цвет у њеној коси, чини хербални деликт. Београдски зоо врт tie купити пар зебри, и доста више о брзим пругама. Србија и Црна Гора су нераскидива зајебанција.

Бојан Богданови^

Ко рано рани, две cpefce граби: хлеб и млеко! После сваког поскупљења струје народ је наелектрисан! Откад новац не улажем у банку, много сам уштедео! Пошто не могу да бирам болест, дозволите ми бар да бирам лекара!

Петар Јовановић

Што су нам трпезе посније, то су нам псовке масније. За службена путовања у иностранство неким нашим руководиоцима и далеки исток је блиски. Отпусти секретарицу јер му не "лежи".

Миливоје Јозић

Трагичност драме и јесте у Toitfe што је * главни глумац још увек жив! , : Има он и штап и псе. Али није слепац! Изгубили смо, али смо задржали и традицију непобедивости!

Драгољуб Николик

Ојачали смо државу. Спољном изолацијом! Само го народ може целом свету да показуј.е киту! Мени не можете веровати, мада никад не лажем!

Ивко Михајловић

Услови живота су све бољи, а ми живимо све горе. Тешко се прилагођавамо. Вучемо корене из давнина. Још из времена деде и репе.

Милен Миливојевић

Станрјка ради као секретарица, у сталном сексуалном односу. Често су га слали у материну. Али он је био мудар - увек се враћао. Није важно шта је министар рекао. Важно је да је остао жив.

Драган Шушић

Код нас демократија напредује. То се најбоље види на дан избора: број посматрача расте, а број гласача опада. Према неким анализама ми смо на правом путу, али све даље од циља. Реченица је као жена. Има велико на почетку и тачку на крају, али je без средине ништа.

Живко Вујић

13