Ošišani jež

КАПИ ЗА ГЛАВУ

Код нас већ има и судија који се мешају у правосуђе. Утврђено је да оптужени није крив, и та околност му је узета као олакшавајућа! Косовска битка остаје неодвојиви део наших националних интереса. Овде збивања на терену немају утицаја на оно што се догађа на трибинама! Каин и Авељ су били весела браћа, од којих је само један платио попијено. После неповољних вести о стању на путрвима, кренули смо у све правце! Потичем из породице која је увек истеривала правду. Њу у кући не подносимо! Пребијени својим јауцима ремете јавни ред и мир! Искусни говорници не бирају речи ни када себе цитирају!

Живојин ДЕНЧИЋ

Карикатура:

Мухамед ЂЕРЛЕК

БАЛКАНСКИ НЕРВЧИК

Зоран РАНКИЋ

Где твоја слобода почиње, ту се нечија завршава. Гори сте од вас! Знали смо шта нам спремају, али смо мислили да то ми спремамо њима. Лепо је, зар не, понекад срести некога кога срећеш свакидан.

Увек су други бољи од нас и увек су други гори од нас. Ако вас сВи воле, то је довољан разлог да вас сви мрзе. Нема излаза, на правом сам путу. Пријатељу, чувај се људи. Много их je таквих као што си ти.

Када се ништа подели свима, сви добију све. И тако се ти, пријатељу, благо'ш теби, окити ловором из туђе чорбе. Бомбардовало нас је деветнаест земаља, јер у њима није билр деветнаест људи.

21