Ošišani jež

УКРАТКО РЕЧЕНО

Карикатура:

Ранко ГУЗИНА

Могућности за развој су велике, јер је све пропало. Медији се користе у недозвољене сврхе, на њима се чак говори и истина. На повратку са митинга, прошао сам поред месаре. Живим за дан када ћу моћи да као некада у њу уђем без стида. Постало је јако тешко писати афоризме. На сахранама се не смеје.

Драган Огнљновић

Није тебе издао народ. Народ је ■ издало стрпљење! “Шано душо, шта учини шачица?!"

Блажена Маринковић

Бесплатно причам вицеве без везе. За вицеве са везом ћете морати да платите! Гласали смо за своје стомаке, а не за њихове гузице! Песма нас је одржала. Плате то нису могле! До пада диктаторског режима имао

сам комшију Јуловца, а од тада имам комшију који не може да дође себи! Слобода је мррала да дође, да би ' слободан морао да оде! Мој глас нису украли. Изгубио сам га сам, славећи изборну победу новог председника! Добили смо новотредседника. Све остало £емо морати да купимо!

Невеи Шијаков

Обезбеђивање места у историји коштало нас је географије! Србија има најјачу војску на свету. То је армија гладних! Ширили су истину о нама, све док није пукла брука! Упрскали смо ствар, иако је била еушна година! Победа над светом је иритирала побеђене да су нам забранили повратак на место победе!

Радмило Мићковић

Наши пензионери су као лавови. Сваког дана по један рикне! Нисам Ван Гог да ме боли уво за све

Милутин Ђуричковић

Појединце 6и стварно требало ставити на листу за скидање са свих листи! Избори су много проста ствар. Ми смо сложени. Докле год бирају да дају, женама треба дати да бирају. С њом или на њему!

Н. Станковић

У нашим редовима су заступљене све структуре. Чекају уље. Нећу више да сам Србин. Ја бих мало да будем људско 6ntie!. Треба им нова изборна побједа. Никако да нас докусуре.

Перица Јокић

20