Podgorac

20 сТодгораи,

(то рт

2. мај 2003.

Први међународни карате турнир у Осечини

ТАКМИЧАРИ ИЗ ПЕТ ДРЖАВА

х Учествовало преко 550 такмичара из 41 клуба “ Најбољи - домаћи "Шогун" из Ваљева и "Дрина" из Љубовије “ Блистали репрезентативка Марина Миловановић, сестра и брат

Тијана и Јордан Јовановић

На првом међународном турниру у каратеу у овом месту, одржаном у организацији ваљевског клуба "Шогун", учествовало је преко 550 такмичара из 41 клуба из пет европских држава (по један из Чешке, Хрватске и Македоније, четири из Босне и Херцеговине и 34 из наше земље).

Турнир је у потпуности испунио очекивања стручњака и љубитеља ове борилачке вештине уз домаћине, који су и освојили највише медаља - 17 златних, пет сребрних и шест бронзаних, најуспешнији су били такмичари "Дрине" из Љубовије. Они су заслужено понели велики прелазни пехар. Поред бројних трофеја организатор је за најбоље клубове и појединце обезбедио низ вредних награда.

- На овом такмичењу, за чије успешно организовање дугујемо велику захвалност

Осечини и Спортском Центру, блистали су сениорска _ репрезентативка Марина Миловановић из Ваљева, која ће наредних дана учествовати на европском првенству у Будимпешти, али и млађани сестра и брат

Владимир Бељић заслужан за стабилну ситуацију у ФК „Миленко Павловић Пилот“ из Г. Црниљева

„УОАЦЕ"„ЕОПАОМН

За успех фудбалера ФК „Миленко Павловић - Пилот“ из Горњег Црниљева, осим залагања и борбености фудбалера, значајан допринос дала је стабилна финансијска ситуација у клубу. Откако је бригу око финансирања и спонзорства клуба преузео Владимир Бељић, резултати су дошли у први план.

На питање како у оваквим тешким временима успева да обезбеди новчана средства, као и који су његови мотиви, Влада нам је одговорио:

- Родом сам из Г. Црниљева, волим своје село одакле потичем, али главни разлог је што не смемо дозволити да се клуб у Црниљеву угаси, као што се десило са многим „општинским“ клубовима, а многи су пред гашењем. Фудбал у Црниљеву има своју публику, цело село „живи“ за утакмицу, победу, гол више. Што се тиче финансија, најважније је добро се организовати, и не чекати да ти неко поклони новац, већ га зарадити! Оснивањем клуба где се могу окупити пријатељи, навијачи ФК „М. Павловић“ као и сви љубитељи спорта обезбеђена средства за нормално функционисање.

Предвиђен план за ову сезону ће се остварити, ФК „Миленко Павловић“ ће бити у самом врху табеле, тако рећи већ је осигурано треће место. Од недавно стартовала је томбола, од које се прикупљају средства за финансирање ФК-а.

На крају можемо извести заједнички закључак, да се за добре резултате поред талента играча, врло битно је имати и спонзора, па чак и у случају када је у питању „чиста игра из љубави“.

Милан ПЕТРОВИЋ

из Гуњака код Осечине - Тијана (7) и Јордан (12) Јовановић, члан пионирске репрезентације Србије и Црне Горе - истиче тренер "Шогуна" Драган Митровић, носилац

пр нег појаса 5. дан. ДС.

Ваљевски "Шогун" формирао је секцију у Осечини од, за сада, 35 полазника, који понедељком, средом и петком ос 13.30 до 15 часова вредно вежбају у изванредним условима у спортској хали.

- Изузетно сам задовољан њиховим радом и већ сада могу да кажем да у овој секцији препознајем пуно радне и јако талентоване деце пред којима је лепа перспектива у овом спорту наглашава тренер Митровић, коме у раду са младима из Подгорине помажу Александра Кулић и репрезентативка Марина Миловановић.

Меморијални турнир МА о Цркиљеву

"РСИ - 2003"

Ових дана је завршено првенство у малом фудбалу у оквиру "РСИ - 2003".

Учествовало је осам екипа и играло се по систему лиге свако са сваким.

Преглед постигнутих резултата:

МУП (6 (5) (0) 1 249 18 (3 Р НАНЕ“ ко (02 222 15 ЈКП „ОСЕЧИНА“ 13 ЗА И Ба 52 "ЗВОНЦЕН ГА 5 31 1128 1112 С. ЦЕНТАР 723 04: 12418. 10 АГРО Осечина ~ 2 2 З 126. о ДАЛ 1 2 43. 2798 5 ОШ. „БраћаНедип 7 0 0 7 11:29 0

Одиграно је 56. утакмица постугнито 233 гола, без иједне прекинуте утакмице или неког дисциплинског прекршаја

Екипа МУП-а Осечина је освојила прво место, СЗР"ЦАНЕ" друго, а ЈКП "ОСЕЧИНА“" треће место.

Све екипе су добиле дипломе, а прва три места дипломе и медаље. Бора ЈОВАНОВИЋ

ПЕХАР ДОМАЋИНУ

ФК „Миленко Павловић“ победник је четвртог традиционалног меморијалног турнира у Горњем Црниљеву. У финалном сусрету домаћин је савладао тим Јуниора из Новог насеља са 2:1.

ПОБЕДОНОСНИ ПОГОДАК: домаћинима.

Зоран Новаковић је голом са

У полуфиналу Јуниор је победио фудбалере Безбедности из Ваљева, а „Миленко Павловић“ екипу Ваздухопловаца из Батајнице са по 2:0.

„беле тачке“ донео победу Фото ФИЋА