Policijski glasnik

СТРАНА 344

ПОЛИЦИЈСКИ ГЛАСНИК

БРО.Ј 35

Штампа 1^раљ. Срп. Државна Штампарија УР е А ник » 0.ушан Ј). ЈЈлимпић.

Коста Новаковић Љубомир је такође стар 2 5 год., стаса Је средњег, косе, обрва и очију црппх, у одеду Је појничком.

Коста Новаковић, коцкар, родом из Самаилаокр. чачаиског, Мидан Радовић, „Шаша" коцкар, родом из Ужица; Вукосав Живановић, раденик лађарски, родом из Ваљева,, Миленко Станић., коцкар, родом из Венчана у окр. београдском, Божин Јовановић, коикар, родом из Вед. Дренове у окр. крушевачком, Живко Маринковић, и Љубомир Антонијевић, бив. војници, први родом из Ваљева, а други из Прокупља, сви осуђеници пожаревачког казненог завода, — побегли су са ос.уде ноћу између 27. и 28. пр. м-ца. Коста је стар 3 2 год., стаса средњег, косе, обрва и очију смеђих, браде смеђе и шпицасте, око врата има ожиљке од скрофула, у оделу је од угаситог шајка. Милан је стар 3 5 год., стаса средњег, сувоњав, очију жућкасто-плавих, косе црне и по мало проседе, браду брија, у оделу је од за-ј гаситог шајка; од особених знакова има : бе- | легу од пелцовања облика правоугаоног, у величини 611 см. на девој долактици; брадавицу ј у величини кукурузног зрна за 8 сч. ис-под и у десно од леве сисе, и још једву брадавицу, исте величине, на левом рамену с предње стране, Вукосав је стар 33 год., висок, косе иј обрва црних, бркова смеђих, брија се. Миленко је стар 22 год., повисок, смеђ, обрва риђих, очију жућкастих, бркова смеђих, чела и носа права, по лицу, рукама и раменима јако је пегав; од особених знакова има: белегу од посекотине у облику праве диније, правца косог, величине 2 см., на другом зглобу левог кажипрста ; белегу од опекотине облика неправилног, величине 614 см. на левој долактици, испод самог лакта, и белегу од посекотине у облику праве линије, правца хоризонталног, величине 3 см., за 3 см. изнад леве обрве. Божин има 25 год., стаса је средњег, косе угасите, обрва смеђих, очију и бркова плавих. Живко је стар 25 год., стаса високог, косе обрва и очију смећих, бркова малих и смеђих, у горњој вилици нема два предња зуба.

Позивају се све полицијске и општинске власти да за одбеглим осуђеницима предузму најживље трагање. Пронађене треба под сигур-

ном стражом спровести Управи пожаревачког казненог завода с позивом на Бр. 2058., или Управи града Београда с позивом на Вр. 2921 8.