Pozorište

/ НЕ === ара ОКА о торки -

СРПСКО НАРОДНО ПОЗОРИШТЕ.

25. ПРЕДСТАВА. У ПРЕТПЛАТИ 17.

У НОВОМЋ САДУ У СУБОТУ 1. ФЕБРУАРА. 1679,

ЈАКСИМ

Трагедија у 5 чинова, с певањем, написао др. Лаза Костић, за позорницу удесио А. Хаџић,

музика од А. Максимовића.

Оо:С-0О Бе:

Дуњле ољ Мастана ил МИНА ни КРИО Ва СНА па ттна БОрђЕ етно му те БИ НА Ена на сена Ек Анђелија БИ Му а. 5 ве Л. Хаџићева. Филета, удовица дуждевог сина Марка. . . . . . . М. Рајковићка. Иво Брнојеви ће пир летиено ал иљано ко ПА пп не у а аи Бајо ак Јевросима пробни рис о РАНИ СЕ И. ЕД зуина Мрансима биномк а И ке и пе и И И Мало Оореновић о а а мен ел ан ес и лира крај Радоје. Прнопорае | 106. та рена пент ање клан ес па ај звао О ено Ри па Јован капетан, ивин синовац, Ки | ара авва па 34 ај верен а Ее Илија Ликовић. | ЕУР. „2 Рајчевиће Милић Шереметовић, Брједде =. ~. а С имировић: Ђура Кујунџић, ла оваа о Зал а а она Надан Бојимир, | Марковић. Прва "масна (5 5 86 А У И ИН 2 мане и 3. А ЕН ошновиње Пруга масна А О А А РАНА Она Елин КИпоноша. . сл. - <= -_____-.- -__-______

Војводе црногорске, млетачка, господа, Црногорци, млечићи, пажеви, маске, сватови, слуге. Збива се у Млеткама и у Шрној Гори.

У недељу 18. фебруара с новом поделом улога први пут: „Потурица“. Драма у 4 чина, написао Иван Кукуљевић Сакцињеки.

Умољавају се поштовани претплатници, да би први а сада већ и други део своје претплате изволели исплатити у трговини браће М. Поповића.

ПОЧЕТАК У 7 А ОВРШЕТАК У 10 САХАТА,

Српска народна задружна штампарија у Новоме Саду 1879.