Prosvetni glasnik

3

Постављења и премештаји наставника основних школа

Актом г. застуиника министЈЈа аросвете и црнвепих иослова, министра иравде, од 1. Августа о. г. I Постављени су: у београдском округу :

г. Петар ШреиловиК, ђак учитељске школе, за учитеља школе у Пружатовцу. г. Марко ШвабиК, богослов, за привременог учитеља школе у Винчи. у ваљевском округу: г. МилиЛ БашиК, богоелов, за иривременог учитеља школе V Осечини.

Ј

у врањском округу: г. Тзорђе Ваџовић, бивши учитељ, за нривременог учитеља школе у Власини. у јагод инском округу : г. Милутин МилиКевиИ, богослов, за привременог учитеља школе у Милутовцу. г-ђа Леаосава ЖивковиКка, бивша учитељица, за учитељицу I разреда II одељења мугаке гаколе јагодинске. у књАЖЕвачком округу : г. Миладин ЋелошевиК, ђак учитељске гаколе, за учитеља I разреда гаколе књажевачке. г. Милија ГистиИ, бивши учитељ, за учитеља гаколе у Светом Аранђелу.

у крагујевачком округу ! г. Антоније РајичиЛ, богослов, за привременог учитеља школе у Баточини. г. Максим ВидаковиА, богослов, за привременог учитеља I и II разреда школе аранђеловачке. г. Раденко АнђелковиК, богослов, за привременог учитеља школе у Брзану. у крајинском округу: г. Аука ВоиовиЛ, богослов, за привременог учитеља школе у Поиовици. у крушевачком округу : г. Димитрије МихаиловиК, бивгаи учитељ, за учитеља III и IV разреда школе у Трстенику I .ног учитеља гаколе у Брезни.

у нигаком округу : г. Војин ЉешевиИ, ђак учитељске школе, за учитеља школе у Црној Трави. г-ђца Зорка ЂорђевиЛева, ученица Вшпе женске школе, за учитељицу I разреда II одељења женске школе у Нишу. у пиротском округу: г. Алекса ВоиовиК, бивши учитељ, за учитеља школе у Балта-Бериловцу. г. Драгутин АџемовиИ, богослов, за нривременог учитеља гаколе у Стрелцу. г. Михаило СтевановиЛ, ђак учитељске школе, за учитеља школе у Боњинцима. г. Стевсш ВеселиновиА, богослов, за привременог учитеља школе у Костуру. г. Светозар ПоиовиЛ, богослов, за привременог учитеља школе у Студени. г. Харитон ВоиовиК, богослов, за привременог учитеља школе у Сукову. у подринском округу : г. Милан ВоиовиК, богослов, за иривременог учитеља школе у Љешници. у пожаревачком округу : г. Пастас Вротић, богослов, за привременог учитеља школе у Смољинцу. г-ђца Филииа БоровиКева, ученица Више женске школе, за застуиницу учитеља школе у Живици. г. Михаило РизниЛ, бивши учитељ, за учитеља III и IV разреда школе у Еучеву. у рудничком округу: г. Ђорђе ВоаовиИ, богослов, за привременог учитеља школе на Руднику. г. Мирко ВејиИ, богослов, за привременог учитеља школе у Враћевшници. г. Ветар ДивниК, богослов, за привреме-