Prosvetni glasnik

СЛУЖБЕНИ ДЕО

441

3.) Н а Убу: Вогољуба Д. Трифуновика, уч. са Уба и Даринку Војковићку, уч. из Јабучја (окр. ваљевског.) 4.) У Марковој Цркви: Милорада Гојковића, уч. из Брежђа. 5.) У Радљеву: Александра ЂорђевиКа, уч. из Бадовинаца и Јелицу Ђорђевићку, уч. из Бадовинаца (окр. нодринског.) 6.) У Драчићу: Пелагију Нинковићеву, уч. из Драчића. 7.) У Лелићу: Антонија Јеремића, уч. из Бањана (окр. ваљевски). 8.) У Поћуту. Ђорђа Д. Ђор^евића, уч. из ГЈоћуте. 9.) У Доњој Тоалици: Даницу М. Савићеву, уч. из Доње Топлице, 10.) У Мионици: Даницу Матићку, уч. из Мионице. I 1.) У Осечини: Николу Даничића, уч. из Осечине и Петра Протића уч. из Равне (окр. ужичког. 12.) У Славковици: Добривоја Ј. Стојнића и Персиду Стојнићку уч. из Лопатња (окр. ваљевски). 13.) У Скели: Милицу 3. Стевановићеву, уч. из Скеле. 14.) У Орашцу: Маринка Михаиловића, уч. из Голе Главе |окр ваљевски.)

I.) У Врању: Крсту Јањушевића, уч. из Врањске Бање и Милицу ■Јањушевићку, уч. из Врањске Бање. 2.) У Лесковцу: Браниславу Пржићку, уч. из Лесковца и Даринку Ивановићку, уч. из Јашуње (окр. врањ. . 3.) У Предејању: Душана Анђелковића, уч. из Предејана. 4.) У Руаљу: Милана Јовановића уч. из Бојника (окр. врањски.1 5.) У БоЈнику: Тодору Цакићеву, уч. из Белог Потока (окр. тимочки.) 6.) У Бошњаку: Митра Бијелића учит. из Јовца (окр. врањски. 7.) У Косанчићу: Лазара Матића, учит. из Лапова. 8.) У Бунуши: Петра Пешића, уч. из Бунуше и Зорку Пешићку уч. из Бунуше. 9.) У Јашуњи: Светозара Поповића, учитеља из Горњег Душника (окр. нишки). 10) У Моштаници: Светозара Н. Крстића, учитеља из Стојника (окр. београдски). II.) У Стублу: Косту М. Пешића, учитеља из Стубла. 12.) У Дубници: Василија X. Пејића, учитеља из Криве Феје.

1.) У Крагујевцу: Михаила Катића, учитеља из Вел. Шиљеговца (окр. крушевачки), Јулијану Лазићку учитељицу из Бруснице (окр. руднички; и Христину М. Катићку, учитељицу из Трстеника. 2.) У Баточини: Персиду Митровићеву, учитељицу из Баничине (окр. смедеревски). 3.) У Лаиову: Даринку Атанасковићку, учитељицу из Лачова. 4.) У Тоиоли: Драгомира Ђорђевића, учитеља из Придворице (округ смедеревски). 5.) У Блазнави : Босиљку Н. Стевановићеву, учитељицу из Бошњана (округ моравски.)

У врањском округу.

IV

V. У крагујевачкол округу.