Prosvetni glasnik

1230

Просветни гласник

Члан 4 Ове измеие и допуне добијају обавезну снагу кад се обнародују у „Службеним новинама". П.бр. 49520 Министар просвете 9 децембра 1932 године Р. Станковић С. р. Београд

0 Д Л У К Е

69

П.бр. 46023

17-Х1-1932 год. Поменути наставиици Универзитета у Београду могу, поред своје редовне дужности, вршити и споредну службу. На предлог Универзитета у Београду бр. 3417,32, а на основу § 74 Закона о чиновницима одобравам:

да могу, поред своЈе редовне дужности, вршити и споредну службу и то: Костић д-р Александар, ванредни професор, као наставник у Школи за нудиље друштва Црвеног крста; Борић д-р Душан, доцент, као конзилиариус за унутрашње болести код Болесничке благајне приватних намештеника „Меркур" од 2—4 часа по подне; Станојевић д-р Бранислав, доцент, као конзултант специјалиста за унутрашње бол^сти при Општинском санитету од 1—3 часа по подне; Горопевшек д-р Марија, асистент, код Болеснкчког фонда за саобраћајно особље, 2 сата дневно; Лемешић д-р Марија, асистент, у лабораторији Санаторијума д-ра Фаркића од 1 и по до 2 и по часа по подне; Вујић д-р Владимир, доцент, као наставник у Школи за нудиље; Фотић д-р Милан, асистент, као лекдр Речне пловидбе од 2 и по до 4 часа по подне; Косановић д-р Богдан, асистент, као наставник у Школи за нудиље од 6—7 часова по подне: Богдановић д-р Синиша, асистент дневничар, као лекар Општинске амбуланте од 2—4 часа по подне.

26 новембра 1932 године Београд

Министар просвете Р. Станковић с. р.