Prosvetni glasnik

Општи део

227

б) У Комисију за оцењпвање наставника грађанскпх школа на територији Зетске бановине: Бошковића Новака, начелника Просветног одељења Краљевске банске управе на Цетињу, за претседника, Бијелића Богољуба, директора Реалне гимназије на Цетињу, за његова заменика; Прљу Станка, инспектора Просветног одељења на Цетињу, за члана, Кареша Фрању, професора Учитељске школе на Цетињу, за његова заменика; Велимировића Луку, саветника Просветног одељења на Цетињу, за члана, Малишић Марију, професора Учитељске школе на Цетињу, за његова заменика. Избор ове Комисије важи за период од 1 јануара 1939 године до 31 децембра 1942 године. 25 фебруара 1939 године Министар просвете С. Ћирић с. р.

25 На основу чл. 5, 6, 8 и 9 Правила о оцењивању наставника средњих, учитељских и грађанских школа С.н.бр. 11511 од 3 априла 1936 године у вези измене и допуне истих Правила, донете под II Бр. 989 од 15 јануара 1938 године, постављам у Првостепену комисију за оцењивање наставника средњих, учитељских и грађанских школа при Просветном одељењу Краљевске банске управе у Новом Саду, и то: а) У Комисију за оцењивање наставника средњих и учитељских школа на територији Дунавске бановине: Петровића д-ра Милана, начелника Просветног одељења Краљевске банске управе у Новом Саду, за претседника. б) У Комисију за оцењивање наставника грађанских школа на територији Дунавске бановине: Петровића д-ра Милана, начелника Просветног одељења Краљевске банске управе у Новом Саду, за претседника. ' '

у Београду

II Б р. 4217_ 1-Ш-1939 год. Првостепена комисија за оцењивање наставника средњих, учит. и грађ. школа при Краљ. банској управи у Новом Саду ■— постављење претседника.

1 марта 1939 године у Београду

Министар просвете С. Ћирић с. р.