Seljanka

14

а И

и аи ачно-и

НАША ПОШТА

Ко скупи 5 претплашника добија. лист. бесплашно,г Г-ци Јелици Обрадовић — Пожаревац

Изненадили сте ме колико сте се заузели да прикупитешто више претплатнике на. лист „Сељанку“, ја вам много благодарим и кад би се сви тако заузели „Сељанка“ би била обезбеђена са приходом.

Срдачно вас поздравља Д. Лацковић

Свима онима који су ми честитали Крсну славу Св. Николу као и Божићне Празнике најлепше благодарим на „сећању и све.их срдачно поздрављам..

Даринка Лацковић

Даринки Стојчевић Д. Жабар — Босна · Мила моја Даро, примала сам редовно твоја драга писма, не замери ми што ти на свако не. одговарам, много вас је па се не стигне. Јадну нашу Цвету изгубили смо, баш је то велики губитак за несретне родитеље, изгубити онаку ћерку, ја је тако често помињем и не могу чисто да верујем да је више немамо. КЕ · Како. си ми ти драга Дарор Како ти је брату ногаг Да _ли си упознала Госпаву, Пелку и Ружу, оне су биле добре моје ћерке, само незнам како сад раде у кући њиховој, да „ли им родитељи дозвољавају да уводе нов живот. Поздрави све твоје укућане а тебе увек воли

твоја Лацковићева

5 Честин — Гружа 15-ХП 1934 г. Прати моја Госпођице.

Пре свега вас молим да ми опростите што вам нисам -тако дуго писала, верујте да се нема времена, јер ја као нова домаћица морам на много страна, није овде једна дужност као што је у школи рај већ је цела кућа па се има од више посла.

Ја сам саду кујни, па се отимам да што више урадим си од ручног рада, а кад дође недеља, тада добијем многе