Srpski pčelar

ПОЗИВ НА ПРЕТПЛАТУ.

Прота Ђорђе Коларовић, парох Вел. Радинци, п. Митровица.

ОГЛ А СИ.

По жељи неколицине својих пријатеља, решио сам се, да прештампам у посебну књижицу своје чланке »Разговори са почетником< х , што су изалазили у XI., XII. и XIII. годишту овога листа. У тима Разговорима има 100 питања и одговора већином из пчеларске праксе. Питања бих та, у колико је потребно, допунио и изменио, а додао бих им и садржај, тако да читалац лако може наћи све што му буде требало. Књигу ћу дати у штампу само онда, ако буде толико претплатника, да се може штампа платити. Зато молим, да новац нико одмах не шаље, него нека ми само дописницом јави своју адресу и колико жели књига узети. Пријаве примам до краја ове године. Ако се јави толико претплатника, да се књига може штампати, позваћу поштов. претплатнике да новац пошаљу. Цена he књизи бити око 20’ — Динара.

Најпотребније пчеларске справе као: Ричеове машине за вештачко саће, дуваљке, виљушке, помична пета и т. д. могу се добити у гвожђарској радњи НИКОЛЕ МИЛЕУСНИЋјЧ i2-i2 трговца РУМН.

Све врсте боја, лака, фирнајза, четака и парфимерија добивају се уз најумеренију цену у трговини ОЗРЕНА ГРОЗДИЋА, РУМА 12 _i2 Краља Петра улица 183.

187