Starmladi

Стр. 64.

— СТАРМЛАДИ

Бр. 7. и 8.

„Аполо" ш

1301]

шта ? Н1

)вок

ш.

|1ЦГ* 10. и II. априла """^§§2 врло занимљнв н шаљнв прогром.

иааиии

Не купујте другу пасту за зубе осим „СРПГКИ БИСЕР-КРЕМ" он је схо пута бољи него којекакве бечке трице! У скорим ће „Прва новосадска творница кемичких производа" отпочети свој рад.

4! Најјв Фтннији н најштедљивији ра д. ^

..ОТО"

га течна горива машине са ренсавањем гаса, мотори за сиров олај на висок притисак (ОЈебе!) у најбољој изради од 1 до 1500 НР. (коњских снага) за занатлијске потребе, пол>оиривреду и индусгрију. Бензин-локомобили од 4 до 20 ктњеких снага за вршидбу, потпуне врша^е Гзрнитуре. Снецијалитет: самоходни локомобили, покретљиве машине за цепање дрва, шмркова са колима, кола за осветљење итд. Машине за обрађивање дрва од Фирме Е Кислинг и комп. е 1 р21 §■. Еапдсп § У1оИ, Мо^огвиЈађгЈН. лијала: НОВИ САД. телгерииска улица бр. 7. прорачуне беспиагно! — Траже се солидни зас«упници!

ш

Л V А

ЛЕНОВИТО В9Р0ШНС Л№№' ВШТИЛО Фроње Ракоцнја пут. * новом саду . Твлефон 6р. Ш.

преко целе годнне.

Отворено преко цвле годнне.

Надалеко нрипознато, те хиљадама похваљено као лековито купатило, с најјачом садржипом јодне лековите воде, која је по исказу ирвака хемичара потпунија него садртина јода у купатилу Липику. Најлековитија сумпорна вода за лечеље ишиаса, хроничне реуме, костобоље и севотине и женске болести. Сваковрсна лечења хладног купања. Угљене киселине, фанго, блатне и сумпоровите купке. Електрична купања. Сваковрсне лековите и вибрационе масаже. Радиогенова лечења са пићем и купањем. Сунчана, ваздушна и у песку купања. Раскошно парно купатило. Дивна дворана за читаље, за одмараље, одлично уређена гостиона са елегаптаим гостинским собама и добром кујном. Вожња аутомобилом до купатила и натраг у варош. Сталан куиалишни лекар. Комбиниране јеФТине цене за куике. Диван ценовник се на захтен шаље бесплатно и Франко. УПРАВА КУПАТИЛА.

„Сгармлади" и^лази 1 и 16-ог сваког месеца. Руко шси ее шаљу на уреднишгво. Претплата се шаље на администрацију „Стармладог" у Нови Сад (Цјун1ек), В -1Тковикева улица број 16. Власник и издавалац: М Крстоношић. (Поједини број 30 пот.) Одговорни уредник : Петар Крстоношић.

Штампарија Учител.ског Д. Д. „Натошевик" Нови Сад.