Student

VESTI IZ INOSTRANSTVA

NAJZAD PRONAĐEN APARAT ZA PODIZANJE PALIH NA ISPITU

Najneophodnije otkriće moderne nauke Američki naučnik evropskog porekla, profesor Abraham Tupitel sedeči jednog dana na terasi svoje vile u mestu Mikiruni, država Južna Trambulina, primetio je sasvim slučajno kako je jedna simpatična studentkinja na obližnjem univerzitetu pala iz ispita »Amcrički načln života«. Bilo mu je mnogo žao mlade devojke koja je ličila na njegovu pokojnu babu Teodoru i u slobođnom vremenu je konstruisao aparat za podizanje palih studenata. Kako je aparat još uvek samo u fazi ispitivanja, ne može se prdmeaiiti na sve studente. U Beogradu je najbolje uspehe pokazao na studentkdnjama engleske grupe.

USVOJEN JE NOV PROuRAM KVALIFIKACIONIH ISPITA

IZDAVAČKA MREŽA

PUT JE OTVOREN

Vanškolske grupe neće više pretstavljati problem

КАО STO SE SA SLI- Na osnovu trodnevKE VIDI dva diplomira- no S iskastva zaključili na studenta vanškolske smo da se poeao ni, , , kako ne moze obavljat: grupe za svetsku knjizev- bez fakulte tske spreme, nost najzad su uspeli da izjavio je jedan od njih se zaposle. smešeći se.

PRIVREDNE VESTI ZA STUDENTE

STIGLI SU NOVI KUGLAGERI I KLIKERI

„Stodinpeks", prednzeće za u- svim amortiziranl da na gklavoz studentske оргеше, obave- dlgtu već коlШшl мјпo . Stava svoje cenjene potrošače Cljl su klikeri za ispite već ва- vijih klikera iz nvoza. ZA POLAGANJE PBED KOMISIJOM PREPOEUCUJEMO MODEL KUGLAGEBA TIPA OEINAVA Mazivo za kufflagere još nije vaju ALKOHOL za podmazivaprispelo aii ве studentima NE nje istih, јег štetno deiuje. PBEPOBUCUJE da upotrcblja-

Za vreme predavanja o olkoholizma koje je Jač* održano preko televizijo ******

FASAD А ILI?

Donosimo orlginalnl snimak novousvojenog programa kvalilikacionih ispita koga je noćas ■ 23,47 fas. donela Vprava Univerziteta. Kao ito ве sa slike vidi, kvalifikacioni Ispiti bi<e vrlo lakl 1 pretstavaljaju samo fasađu.

М ali oglasi

Ovim pozivam svoga re i pakete da se sa sve sina Radojicu Mutdbrkića ženom i decom vrati u koji je pre 12 godina oti- selo. šao u Beograd da studira Neću mu ništa. i celo vreme primao pa- Mama Mileva

10 - 111 1966 GODINE

ILUSTROVANI • DNEVNI LIST BEOGRADSKIH STUDENATA