Svet

prema kojoj mišla MC OSCćam. Ja Jesan u društvu pusno devojaka, ali nisam u fazouu da ću sa svakom od njih imati nešio više. Nije poenta biti s nekom jednu noć. a da ujutru. kad se probudiš, sam sebe pitaš – šta ti bi. Imao sam par takvih iskustava, a kao proizvod razmišljanja na tu temu nastala je pesma: "Neću da lopata bude mi devojka”.

+ Jesi li upoznao Jelenu Karleušu?

Jesam.

+ Neobićcno je da neko sa estrade kaže da bi voleo da se zabavlja sa koleginicom. Ko Je to rekao?

+ Ti, ako je verovati "Bhcu".

Pitanje Je bilo ko mi se sviđa, a ne s kim bih da budem. Cinjenića Je da ona baš lepo izgleđa, zgodna Je...

+ Nisu li devojke poput Jelene malo previsoke za tebe? ;

Sve moje ribe su bile po nekoliko santimetara više od mene. Međutim, najviše VOlim kad je samo Jedan centimetar viša. _

+ Zašto?

Neka to'oOštane mala tajna. + Ajd, nek? ti bude. A, koliko je to?

TS CUD d

+ Oba tvoja spota odišu erofikom.

: Takav je trend u svetu... Za izgled tih spotova najzaslužmiji Je Dejan Milićević ı tim mnjepoyili saradnika. Ja sam se u SVC Io uklopio ı – ispalo je kako je ispalo. Po mom mišljćčnju, a ı po komienlarına drugili, sve ızgleda Tautastičuo. Svakako, una ı onih koji to \idc drupačije, GIko da nek? Čak. kažu da Je "Bit najbolji” ay-5polt.

+ Otkud, pa to?

9. 2. 1996.

_ Ne znam. Neki idu toliko daleko pa govore da u njemu ima travestita ı ne Zla Čega sve ne. što Je potpuno uHebulozno. Jedina prava istina je da u tom spotu niko nije bio drogiran ıli ne znam na čemu. da Je sve to urađeno za Jednu noć, da se u njemu pojavljuju devojke ız agencije "Klik" ı profesionalnı

"Sigurno je da ne mogu da odem u krevet sa devojkom preme kojoj niste ne osecam. Je jesem u drušfvu se pune devojeka, ali miscam u fezormnu ce ću sa svakom od njih imicaži nešto više. Nije poenžše biti s nekom jedinu moć, ci die ujufru, kad se probudiš, sam sebe pišeš = Sže i bi. imeo sam

por takvih

iskusfavua, ca kao proizvod razmišljanja me tu temu mestela je pesme: "Neću da lopata bude mi devojka"

maunekcni ı dejseri.

+ Da li još uvek insistiraš na tomc da sc uc pominje koliko imaš godina?

Ne, zna se da imam dva-– deset sedan pgodma. Sve su to "dečije bolesti" sa početka karijere. Tad sc plašiš, kal-

kulišeš šta je bolje, mada je sve 1o tako nevažno. Ako te ljudi zavole. voleće te bez obzira da li si malo stariji ili mlađi, kakva ti Je frizura danas, da li ti Je profil ovakav ili onakav. da li si malo ružniji ili smešan...

+ Ovo zvuči koo da si "prepisao" od Džeja, koji to vrlo često ponavlja.

Od samog početka karijere sam, na neki način, bio vezan za njega... On Je pomogao ı Zeljku ı mem, ı ostalim mladima. U pravom trenutku je nekako "podigao" to što smo mi radili. Sviđalo se to nekome ili ne, on je imao jedan veliki trenutak, a sigurno je da će traJati ı dalje, Jer ima neki svoj fazon. Ukratko, drago mi je što Je bio takav kakav je bio.

+ Zanimljivo je da biste vi, koji ste se pojavili u prilično haotičnom vremenu, i koji ste pevali to što ste pevali, komotno mogli da znatno starijim kolegama držite lekciju iz kolegijalnosfi. _ To je vrlo interesantno... I Zeljko, ı Knez ı Ja, svi smo se nekako trudili da budemo što korektniji Jedan prema drugom.

+ Trudili ste sc ili ste zaista to nosili u sebi?

Da se razumemo, na samom početku mi se, međusobno, nismo poznavali. To je došlo tek kasnije, kad je sve krenulo... Međutim, narodski rečeno, niko nije "dipao nos". Ne vidun zašto bil uekoga "pljuvao" po nOVInama, kad mi se niko nije zamerio. Gluposti. Svi smo to lepo doživeli, proputovali celn Hvropu, imali mnogo zajedničkih nastupa... Ja san, rado slušao ı Zeljkovu ı Knezovu kasetu, kao ı Om mene... Po Je tako normalno.

| 99 972 56 59 5926 | 99 972 56 59 5927

SAMO ZA ONE. KOJI ZNAJU ŠTA TRAŽE!