Svet

by inae ae jie a

razdvojili MR.

___Osim onih redovnih problema sa” roditeljima, školom, prvim ljubavi-

a i OI _______Z Počela operacije "Smak sveža"

Američica vlada gradi sklonište u kome će se od "Smak svete" sakriti 2.000 najelitnijih Zemljana!

VAŠINGTON – "Od smaka sveta deli nas još samo četiri godine!" Ovo je tvrdnja kako naučnika tako i onih koji pažljivo |

iščitavaju ı tumače Bibliju.

Mora se priznati da je, bez obzira shvatili ovo ozbiljno ili sainno kao spekulaciju, bilo ko od nas spreman da napusti platenu |

bez svoje volje.

___Slučajno ili ne, Amerikanci su se prvi pobrinuli da izgradnjom atomskog skloništa svetu ostave najprobranije pripadnike ljudske vrste i tako stvore prvu post-apokaliptičnu naciju. Ako im to pođe za rukom, naravno uz uslov da do Apokalipse ı dođe _

ostvariće svoj san da napokon postanu prvi a time ı najstariji narod.

Da ovaj plan nije samo šala, dokazuje direktna naredba od strane predsednika Bila Klintona, FBI i CIA-a po kojoj je sklonište već izgrađeno. Ono će biti utočište za 2.000 ključnih političara, doktora, naučnika i intelektualaca raznih profila o, OD, osoblje. Mesto skloništa je poznato samo nekolicini poz- _— _ IN: : O 1 E vanih, ali se zna da je projektovano tako da izdrži direk- ak . tne udare nuklearne sile u vremenu od četiri godine. Već 3. je snabdeveno svim potrebnim zalihama dovoljnim da od- : abrani "krem" američkog društva održi u životu u toku V__. ovog perioda. One uključuju i hiljadu epruveta sa ljud- o > Zu skim reproduktivnim materijalom takođe najeminentnijih [SY OJI [SU | intelektualaca, brižljivo čuvanih u specijalnim ledenim ZA ELITU komorama. [i IE:

-Pošto se očekuje da će konačna bitka između Dobra-:i |2dB OVOJ Zla predvođena sa Cetiri Jahača Apokalipse trajati četiri gra levini bi godine ı u toku koje će cela ljudska populacija nestati sa |__ lica zemlje, 2.000 odabranih ı zaštićenih će kao poslednji Zemljani morati obnoviti ljudsku rasu.

Tako Bela kuća vešto manevriše ı izbegava da da direktnu potvrdu ovog plana, Klajv Repart (52), bivši službenik CIA-e, ima sve razloge da tvrdi da je plan autentičan a smak sveta izvestan. Saznanja koja su mu bila dostupna kao ključnom čoveku CIA-e između 1958. ı | 1996. pg. kao i lična religiozna iskustva čine ovog čoveka apsolutno ubeđenim u Ono ŠtO SOVOTI. :

I na kraiu, bez obzira koji bude finalni razlog za kraj sveta onakvog kakvog znamo, moramo priznati da smo svi, svesno ili nesvesno, na ovaj ili onaj nači, doprineli da do njegovog kraja jednog dana ipak dođe.

Posebno Je pitanje-da li baš oni koji su na tome najviše radili treba da prežive i da li budući Zemljani uopšte treba da imaju ikakvu sličnost sa svojim prethodnicima.

_- Neplanirano dug · Semzecienelne ves? iz Bšalije

JU 1 7 VZJ [3

Nova ludosž zaokuplja Nemce

Popiješ tri ture viskije, uderiš glavom o ste i udeneš konce u iglu za šivenje!

MINHEN ~ Potvrda da je Evropa stara, dekadentna, pred smirajem ı da na Zapadu nema ništa novo stiže nam ovih dana pravo iz njenog središta.

Naime, trenutna hit-ludorija sa srazmerama prave zaraze jeste pijančenje u kome učesnici iSpljaju po tri ture viskija, udaraju glavom O sto a potom pokušavaju da provuku konac kroz najmanju moguću ušicu igle za šivenje!

Koliko god budalasto ovo zvučalo a još ı više izgledalo. igra se širi: po Nemačkoj poput vatre prelazeći već ı njene pranice.

Naravno, ı iz ovakve stupidne ı nemaštovite stvarı poslovni ljudi mogu izvući finansijsku korist na mnogo domišljatiji, maštovitiji način.

Posećenost barovima je u porastu, kao ı potrošnja viskija. a prodavnice opreme Za ŠIvenje beleže rekordnu prodaju već zaboravljenog alata — malene, staromodne ıple.

I kladionice su opet oživele ı pune su onih koji tipuju na svoje pripite favorite. Jasno, predmet klađenja je ı sa koliko ispijenih tura viskija ı udaraca glavom o sto igraču treba vremena da udene konac u iglu.

Ko zna, možda ı ova ludorija ide u prilog već jednom izrečenoj konstataciji da "Spasa nam nema, propasti ne možemo”.

____ Hnekdžera Doksu se ljubili, MajkuiMKejtse spojile preteze -

Pronađen pravi sikelet Isusa Hrista!

VATIKAN - Turinska pokrovna odeća se pokazala musterioznijom nego što su se naučnici ikada usudili ı da poveruju. Novi naj-

LI LJ LJUTI. O U U

ČIKAGO -– Da tinejdžerima širom sveta nije lako, to svi znamo.

___ma, nezadovoljstvom sopstvenim

izgledom, dvoje zaljubljenih ame-

rickih tinjedžera je ovih dana bilo · suočerio sa jednim tragikomičnim

problemom više.

(14) su zaneseno razmenjivali poljupce ne mareći što je noć odav-

_ no zamenila dan, a vreme za povratak kući isteklo. Kada su, ko- · | e OC i E Ta i) 10 Ze lu] ~ kucama, ustanovili su da ne mogu -

da se razdvoje. I to bukvalno! Me-

'talne proteze, koje oboje mlađara- · ca nosi na zubima su se tako is·preplele da pomoci:nije bilo. N ~ kon pet sati provedenih sa spoj nim usnama i neplanirano postig-· utog Ginisovog rekorda, par je · - konacno otkriven i-p _ den odveden u:dežurn -lošku ambulantu. Razdvajanje je -

ično post

+ srećno obavljeno'a mi: a

_ tako izgleda, dok ne ski

- proteze, slati poljupce:'kroz vaz„duhisa distance... ——

nu svoje

Skriveni na klupi u parku, poz_ natom kao sastajalište mladih, do usiju zaljubljeni Majk (15) i Kejt -

savremeniji fotografski postupak otkrio je da je čovek sahranjen u ovoj odeći pretrpeo istovetne povrede koje se javljaju pri raspeću.

"Ovo je zapravo do sada najverodostojniji dokaz da čuyvemi "Turinski religijski spomenik čuva kosti samog Isusa Hrista. Dokaz koji, bez sumnje, zasenjuje sve prethodne" — ubedeno izjavljuje dr Mark Klement. _ – ___Fotografija jasno pokazuje na skeletu teška oštećenja na ručnim ı nožnim zglobovima, upravo na onim mestima gde se ı javljaju oštećenja pri raspeću nastala od klinova. . .

Inače, od momenta kada je telo nepoznate osobe u Turinskoj mrtvačkoj odeći iskopano u 14. veku, mnogi su pokušavali da dokažu da se radi baš o samom Isusu Hristu. Stotinama godina nakon toga ovo sveto mesto i dokazivanja da ono čuva majsvetiju osobu svih vremena — bili su predmet najžučnijih rasprava.

Pošto nema načina da se dozna kako je zapravo Isus izgledao, najnovije fotografsko otkriće postaje krunski dokaz. PŠ francuskog istraživača dr Marka Klementa debata je okončana. "Sto se mene tiče, misterija oko Isusovog identiteta je rasvetljena. Turinska pokrovna odeća je upravo ona U kojoj je Hristos sahranjen. Ne samo da možemo videti njegovo lice sa očnim dupljama, već Jc pred nama i ceo skelet." : a

"Skelet koji vidite je fotografisani skelet. Ove kamere ne lažu", kategoričan je dr Klement. Fraucuski istraživač priprema kompletni naučni izveštaj o korišćenoj fotografskoj tehnici i, razume sc, O dobijenim rezultatima; namerava da sve to ponudi javnosti do kraja

Jesen.

Mada zvanična potvrda verodostojnosti OVOB, otkrića Još mije stigla iz Vatikana, izvori bliski Papi Jovanu Pavlu II očekuju da Sveti otac blagoslovi fotografiju u roku od tri nedelje. O -

U međuvremenu "pravi vernici" sa svih strana obasipaju dr Klementa fotografijama svega svetog, od "ukazivanja Gospe , "Božijih znakova" do "dokaza da se približavamo kraju sveta .

ea eOaGya

fotografijana kojoj se vidi ri CSyili

Hristov skelet —