Svet

HOROSKOP

Horoskop piše: Zlatko Zlatković гао

)VAN U toku narednog perioda olazi do porasta poslovnih •ctivnosti i realnih predloga I moguće poboljšanje pos»vne situacije. Razgovori koje ćete obaviti II osobama rođenim u zemljanim znakovima -odiće plodom već od 20. februara. Od is<g datuma sledi i naglo poboljšanje flnansiike situacije. Oko 25. 2. moguće je manje ihlađenje u Ijubavi dok na zdravstvenom anu nema negativnih tendencija.

RAK Obzirom da ste u proteklom periodu irnali nagli preokret na bolje, u narednom periodu situacija se neće bitno menjati. Morate samo organizovati vretne i u poslu übrati najlepše plodove. Zbog ovakvih aktivnosti nesvesno zapostavljate partnera što vam se sa pravom prebacuje. Na polju zdravlja će šve biti u najboIjem redu. Krajem perioda do vas stižu dobre vesti od strane porodice.

VAGA Dobra poslovna situacija iz prethodnog perioda nastavlja se i u narednom periodu. Predlozi koje budete dobijali u toku narednog perioda mogu doneti dobitke u oblasti poslova koje obavljate van redovnog posla. Finansijski dobici moguci 22. i 26. 2. Na Ijubavnom planu može doci do naglog poboljšanja u odnosima. a usamljene Vage sada će imati priliku da upoznaju osobu svog života. Čuvajte se virusnih oholjenja.

JARAC Vesti koje već početkom perioda buclu stizale u vezi sa poslom izgledaju kao dobra podloga za sticanje stabilnosti. Finansijski dobici stižu redovno ali se čuvajte naglih troškova. Mnogim Jarčevima predstoji unapređenje i povećanje plate. Na Ijubavnom planu ulazite u mauju krizu pa se potrudite đa budete pažljivi prema parlneru pa čak i popustljivi. Na zdravstvenom planu može doći do smetnji u probavnom traktu zbog unošenja viška hrane.

пк Podamci ovoga znaka ogu očekivati u narednom •riodu manja poslovna tpredovanja kao i praktič• razgovore sa pretpostav:nini ili podređenima. Na polju finansija izisni su dobici 24. ili 25. 2. Prihvatite predg za ktaće putovanje koje može biti pritno ukoliko se ono obavi u društvu voljene obe. Zene rođene u znaku Bika moraju da čuvaju od prehlade regenerativnih organa.

LAV Najbolje je da na poslovnom planu ne čiuite ništa nepredviđeno ili neplanirauo. Usredsredite se isključivo na poslove koje morate obavljati. Ne preduzimajte nikakve akcije u vezi sa finansijama već gledajte da regulišete osnovne finansijske obaveze. Posvetite se Ijubavi za koju postoje lepe šanse koje mogu i da se ostvare. Na zdravstvenom planu oseća se pad energije i slabljenje uervnog sistema što može dovesti do problema sa želucem.

SKORPIJA Na poslovnom planu morate pojačati koncentraciju jer delujete umomo i odsutno. Ovo upozorenje je vrlo bitno zbog mogućih grešaka ili promašenih investicija. Zbog svega toga finansije moraju biti pod kontrolom a poslovni poduhvati veoma dobro organizovani. Na Ijubavnom planu situacija se menja u vašu korist. imate jaku inicijativu kojom možete napraviti preokret. Zdravlje je u ovom periodu veoma dobro.

VODOLIJA Stelijum, planeta koja se trenutno nalazi u vašem znaku daje vam pozitivnu energiju na poslovuom planu i čini vas uspešnim i prodornim. Nema cilja koji ne možete. ostvariti u narednom periodu, pa se potrudite da što više poslova obavite u ovom periodu. Pozitivne vesti stižu i od partnera koji takođe postiže neke uspehe, ali zbog svega toaa ne zapostavljajte svoju zdravstvenu situaciju koja može biti opterećena promenom krvnog pritiska ili srčane aritmije.

&IZANCI Vi ste u periodu koji uosi pozitivne vibracije i stanje na svim poljima žita. Na poslovnom planu i’ieit 'niati nekoliko dob. prilika koje biste trebali prihvatiti jer će m u daljem budućem periodu te prilike inositi pozitivne rezultate. Ista je prognoza a finansije. Razgovori koje ćete voditi sa rtnerom urodiće plodom i doneti momenno poboljšanje. Na polju zdravlja ne predji ništ> negativno. jedino krajem perioda :>že glavobolje.

DEVICA Na poslovnom planu clolazi do neznatnog poboljšanja i manjih dobitaka sa nekoliko strana. U ovom periodu ne pozajmljujte novac. jer vraćanje istog može biti veoma problematično. Obratite pažnju na predlog osobe • rođene u znaku Bika, ne bi bilo loše da ga prilivatite. Na Ijubavnom planu se stanje poboljšava i krajem perioda od voljeue osobe možete dobiti mali poklon. Zdravlje je u ovom periodu više nego dobro.

STRELAC Vrlo bitaii period je pred vama u kome od planeta dobijate punu podršku. U ovom treuutku planeta Pluton ojačava vašu intuiciju i predosećaje kojima možete ostvariti velike uspehe. Ukratko, u narednom periodu predstoje pohvale, nagrade. unapređenja i, uopšte, napredak. Ista je situacija i u Ijubavi gde će mnogi strelci čak ostvariti i brak. Zdravlje je izvrsno.

RIBE Od 14. do 20. februara dolazi do stagnacije na poslovnom planu dok posle 20. može doći do realizacije nekih planova iz proteklih perioda. Na Ijubavnom planu se održava status kvo. Zbog toga se ne preporučuju izleti bilo kakve vrste. U svakom slučaju budite zadovoljni, a oko 25. 2. može doći do poboljšanja. Ako izuzmemo vrtoglavice, ili nesvestice koje mogu doći u periodu od 14. do 17. 2. zdravlje će biti dobro.

ODOLI ЈА, VLADAJUĆIZNAK OVOG PERIODA

POZNATE VODOLIJE

tSAO IKada u lićnom horoskopu gledamo postiu situaciju za Vodolije, vrlo je bitno /ve gore pomenuti stelijum ima aspekte. ■to su veoma dobri možemo govoriti o icviiorn prosperitetu i velikom izlasku u ftost svih koji su rođeni u ovom znaku. 'valjujući položaju vladaoca LJrana innogi eni u ovom znaku konačno će izvršiti 'phodiie korenite promene u svom posiiom delovanju a najbolje će proći u litvenom ili filozofskom radu. Gledajući . aspekte može se reći da su Vodolije tre■ao jedini znak u horoskopu koji može tariti veliki preokret na bolje. gJBAV Ijubavnu situaciju vrlo bitan je poij Venere i njen uticaj koji sam po sebi tšvara Vodoliji kao vazdušnom znaku. sera je inače vladalac Bika i Vage "kad i Skorpije, što Vodolijania predilja veliku snagu, energiju i volju da >!e nešto na planu promena emotivne siiije. Konačno dolazi vreme za odluke o iltom vczivanju jer će im ovakav položaj sere omogućiti pozitivno ostvarenje. Na j-S', Vodolije ne zn-.ju da pokažu svoju lnbljenost onako kako to znaju Škorpije

ili Jarčevi, ali će položaj Merkura u ovom znaku dati mogućnost da ovo svoje osećanje izraze na poseban način. ZDRAVLJE Promene koje su na pomolu od Vodolije traže utrošak energije više nego što poseduju. pa, pretna tome, može doći do slabljenja imuniteta i nervnog sistema. Zbog toga je vrlo bitno da svi oni koji su rođeni u ovom znaku organizuju svoje vreme kako nc bi dolazilo do liaosa i psihičkih blokada. Pojava srčanih aritmija u narednom periodu za vas mora predstavljati upozorenje pa vam sc preporučuje da na. vreme posetite lekara. Koristite šetnju i čilanje koliko god možete. SEKS Ponude koje budu stizale u narednim periodima moraju biti dobro proverene kako biste izbegli skaudale, pa izbegavajte seksualne kontakte sa oženjenima ili udatima. l ! periodu od 20. do 27. ttaglo će opasti seksualna volja pa možete bili optuženi za preljubu, ako je partner Ijubomoran. Posle 25. februara obavez.no koristite z.aštitna sredstva. Po horoskopu, vama za seks odgovaraju osobc u vatrenim zuakovima. Ovan. Lav ili Strelac.

Ljubiša Ristić Vodolija, u podznaku Ribe. Kontakti koje bi Ljubiša Ristić mogao ostvariti u narednom periodu mogu biti ostvareni tiz velike prepreke i probleme. Zbog svega toga on će biti primoran da donese naglu odluku i nagli zaokret ka drugačijem delovanju. Horoskop mu pokazuje donošenje odluke o prestanku bavljenja politikom i početku rada u duhovnim sferama. Moguće vraćanje svom starom poslu za njega može značiti novo rođenje a ideje koje dobija položajem Plutona u sekstilu sa njegovim suncem doneće mu pravi umetnički procvat. On pokazuje veliku energiju i snagu da se suoči sa svim problemima koji su uticali da donese ovakvu odluku. U harednom periodu, takođe, predstoji mu promena adrese i posvećivanje porodičnim i profesionalnim sferama. L’ njegovom horoskopu se čak vidi da će u budućnosti izaći nekoliko knjiga pod njegovim imenom. Ostvariće mnoštvo putovanja i kontakata sa raznim umetnicima sveta. Ха polju zdravlja može doći do problema sa pritiskom čak i sa varenjem zbog neredovne ishrane. Preporučuje mu se izbegavanje cigareta jer su mu u narednom periodu pluća veoma osetljiva. Krizna godina za njega je bila .95. i .96. onda kada su teške planete davale kvadrat njegovim natalnim brzim planetama.

Svet 17.2.1997.

55