Svet

HOROSKOP

Astrolofi Dušari Veličkovlć otkrlva šta vam zvezde poručuju ove nedelje

Jarac 22. decembar - 20. januar Vi ste i dalje u izuzetno dobrom periodu. U vaš znak ulazi Sunce i obasipa vas ogromnom količinom energije, koja vam г je do sada bila neophođna da biste završili neki svoj projekat Bićete iznenađeni naklonošću nekih izuzetno moćnili osoba iz svoje branše, koji bi mogli da vam ponude i novi posao, Ljubav vam je i dalje bitna oblast. SAVET: I Trudite se da napravite balans Ј1 između posla i ljuba\ri. ЈЦ |

Ovan 21. mart-20. april Isuviše ste fini da biste radiii ovih dana a veiika verovatnoća je da ove redove čitate dok uživate u nekom zimskom centru. Raspoioženje će vam biti promenljivo. Biii ste u emotivnoj minusfazii previše zaijubljeni u nekog, zbog emocija ste gubiii giavu. U novu godinu uiazite u euforičnom raspoioženju zbog nekog poznanstva koje vas je oboriio s nogu. SAVET: Ne plašite se svojih osećanja.

Blizanci 22. maj—2l. jun Ova godina bila vam je dinamična za posbvni plan, a mnogi od vas započeli su svoj prvi posao u životu. Postoji mogućnost da radite i tokom praznika ukoiiko se bavite nekim uslužnim zanimanjem. Mogučeje da u poslednje vreme nisteimaii dovoljno vremena za partnera, zbog osećate krivicu, aii bez razloga. SAVET: Ako ste još uvek sami, ovi dani idealni su za početak nove romanse.

Bik 22.april-21.maj U decembm ste mnogo radti i imali velike ambidje, ali postizali ste suprotne efekte od onih koje ste želeli. Did ćete ruke od nekog poslai doneti krupne odiuke, za dju realizadju još uvek nije vreme. Emotivna situadja ovog meseca nije bila zadovoljavajuća, u glavi vam je bila osoba koja vasje iomiia svojom kolebljivošću. SAVET: Prepustite partneru da donese odluku o mestu dočeka.

Rak 22.jun-22.jul Vaše polje partnerstva puni se planetama i unosi dinamiku u vaš život. Ovo se posebno odnosi na one u brakuiLi dužoj vezi jer bi partner zbog velikog broja obaveza mogao da vas zapostavi. Posvetite se poslu i ne smanjujte tempo poslednjih dana ove godine. Slobodni bi preko posia mogli da nađu Ijubav. SAVET: Unesite mab vedrine u svoje raspoloženje, problem vidte ved nego što jeste.

Lav 23. jul—22. avgust Sunce je promenib znak i ušlo u ozbiljnog i poslovnog Jarca, takvi ćete i vi biti, a i bib je vreme da se mab uozbitjite. Postoji mogućnost da vam ovih dana neko ponudi priliku za putovanje, koje bi trebab da prihvatite. Moguća su razna dešavanja па emotivnom planu i pored vaših bbkada, SAVET: Iskoristite prisustvo moćnih faca u svojoj okotini i пе odbijajte njihovu pomoć ili savet

Devica 23. avgust - 22. septembar Vaše potje tjubavi, kreativnosti i zadovotjstava aktivira se i puni. I pored nekih standardno uvećanih obaveza pred kraj godine, vi ćete nad vremena i za svoja zadovotjstva, što je divnoi neobično za vas. Ukotiko ste još uvek sbbodni, računajte na nedje udvaranje kom ćete teško odoleti. Budite oprezni u trošenju novca. SAVET: lako vam je nešto teško i naporno, ne dozvolite da se to vidi па vašem ticu.

Vaga 23. septembar-22. oktobar Ovih dana mogli biste da budete kontradiktorni i sami sebi. Ne da ne znate šta hoćete, nego više nećete biti sigurni ni u ono šta osećate prema kome. Neki od vas su zaljubljeni, a drugu idealizuju i ne znaju za šta da se odluče. Volja za dokazivanjem na poslu nije vam jača strana, naterajte sebeda budete vrednijošovih nedeiju dana. SAVET: Nađite vremena da budete potpuno sami i preispitajte se.

Škorpija 23. oktobar-22. novembar Moguće je da su vam se desile divne posbvne stvari i da i daije ne verujete u tako iagan rasplet situadje. Do kraja nedelje mogti biste da dobijete na potpis neko rešenje o unapređenju ili povišid piate. U svakom siučaju, imaćete razloga da budete srećni. Ne pričajte mnogo o svojim namerama i pianovima. SAVET: Kupite neku srećku ili na drugi način proverite sreću kada je novac u pitanju.

Strelac 23. novembar-21. decembar I dalje ste miljenik moćnika, koji vam žele dobro. Iskoristtte tu naktonost i ne ustručavajte se da kažete опо što želite, svoj dlj ostvarićete lakše nego što pretpostavljate. Reatizovaćete i okončati neki probtem koji vas je mučio cele godine, i to mnogo takše nego što ste očekivali, Neko je zaljubtjen u vas, ati vi to пе žetite da vidite. SAVE Г: Budite taktičrri u komunikadji s bitnim osobama.

Vodolija 21. januar—l9. februar Vaše potje tajni puni se planetama 1 tera vas da se povučete u itegatu i pazite šta radite. Ne pričajte mnogo o svojim namerama jer bi neko mogao da ih osujeti. Moguć je slučajan susret sa nekom bivšom i zaboravljenom tjubavi. Osećate se čudno jer bi vaša emotivna reakcija mogta da bude mnogo btaža nego što ste očekivati, Sve se menja. SAVET: Period je izuzetno dobar za studente - tezite na knjigu.

Ribe 20. februar—2o. mart Početak ove nedelje izuzetno je bitan za пеке partnerske odnose, posebno za one koji su još uvek sami. Posao vam je u drugom planujershvatate da ide doček, a da vi jos uvek ne znate sa kim biste želeii da je dočekate. Prihvatite srce па dlanu osobe koja vam se udvara jer bi kasnije mogli da se kajete i čekate na novu pnliku. SAVET: Ukoliko ste u vezi, pokušajte da kontrolišete svoju Ijubomoru.

Puni 32 godine I 28. decembra I Siiena Miler

65

■шВВН www.astrousluqe.com