Učitelj

КЊИЖЕВНИ ОГЛАСИ,

% „НЕВЕН тв А ЛлОвин лист УРЕЂУЈЕ: ЗМАЈ Ј. ЈОВАНОВИЋ.

У свом последњем броју (17.) доноси ово: Моле се Богу, песма са сликом, од Ћ. Ст. — У гостима, приповетка. (продужење). — Дечије гратулације, (продужење). — Серенада, песма са сликом, од Чика Јове. — Пријатељ мнсго вреди, песма са, сликом. — Друговима, песма од Ив. М. Поповића. — О пчели, за. старије читаоце невенове, (продужиће се). — Синак на гробу, песма од Павла К. Лагарића. — Бугарски момак им девојка, песма са сликом. — Баба курјак, од Браца Чеде. — У јутру, песма од Милорада Ј. М. Пупољак, од Светозара Н. Тодоровића. — Из историје сатова. — Даштања, пошта, огласи.

„Невен“ излази два шут месечно и стаје за Србију 10 динара тодишњо,

Т 6 „ГОЛУБ ЛАСЕ ЗА СРПСКУ МЛАДЕ УРЕЂУЈЕ: ЈОВАН БЛАГОЈЕВИЋ.

У свом последњем броју доноси ово: Ко је сретан, песма од Црнка. Црначка, вијерност ш освета, (продужење). — „Америка, цртица из опште 10вести и земљописа, (наставак). — „Кивот, песма од Ник. М. Трпезића. — У. манастир „Девич, путничка писма. — Певачица, балада Од Божид. Бирђошког. — Најсвечанији дан, песма са сликом, од О. — Из вртарства, од Ј. Б. Борјановића. — Сваштице, нове књиге. Загонеткв.

„Голуб“ излази један пут месечно и стаје два и по дин. годишње за Србију:

„СРПчЧЕ“

Лист ЗА СРХЧАД“ "година Ту УБЕЂУЈЕ : Ј. МИОДРАГОВИЋ изишао је 2. број са овим садржајем:

1. Гуслар песма од Бранка, 2. Што ко ради све себи, од Т. Поповића, 3. Кнез Милош Обреновић са сликом, 4. Чувајмо се, приповетка од ДР". 6. Вељковића , 5. Ваздушна лопта са сликом, 6. Мајка на гробу песма од П. Константиновића , 7. Благододарна деца, приповетка од П. Ј. 8. Ваздушни шмрв са сликом, 9. Синовљева љубав од Љубомира М. Протића, 10. Песми