Učitelj

564

6. У округу моравском.

Косара Нешићка из Доњег Крчина у Бачину Граз п. п. Светол. Нешић из Крњева у Бачину ТУ раз. по молби, Рапко Ранић из. Бобове у Црквенац п. м., Милеча Протићева из Сења у Свилајенац П р. п. м. Зорка Тодоровићева из Црквенца у Свилајенац Ш р. п. м., Пијада Буцекова из Кушиљева у Свилајеп. | раз. п. м,, Светозар Огњановић из Коњуха у Рибаре п. м, Милева Јовановићева. из Београда у Јагодину [ раз. ж, п. п., Параскева Бабићка из Лебана у Доњ. Крчин ] р. п. м, Драга Ђурићева из Рибара у Лоћику п. п., Јелена Мијовићка из Алексинца у Рековац Пр. п.м, Светислав Поповић из Параћина у Ш и ТУ Доње Бидово п. п., СоФија, Петровићка из Церовца у Бошњане за казну, Милева Брајковићева. из Београда у Ћћуприју Гр Мијаило Милепковић из Витошевца у Параћ. ТУ р. п. м., Вукашин Глишић из Ратара у Параћ, Ш о р. п,м,, Стојан Вукићевић из Церовца у Д. Крчин п. м., Љубом. Игрошанац из СОтопање у Ш и ТУ Волујак п.м Јелена Шурдиловићева из Врбе у Јасику и. м., Велимир Павловић из У у Ш р. Параћин, Владислав Кнежевић из Ш у ЈУ р. Ћуприја, Мијаило Остојић из Ту Шр. Ћуприја, Павле Димитријевић из Белице у Бељајку п. п., Велимир Петровић из Глоговца у Белицу п. п., Михаило Ристић из Валакоље у Глоговац п. п., Светозар Јевтић из Ковачевца у Течићп. п.

7. У округу пиротеком :

Стеван Гојковић из Ш р. у Ш р. 1.-од. у Власстинцима п, м., Софија Гојковићка из ПЦ р. ! од. у Шр. у Власотинцима п. п.. Илија Илијђ из Разгојне у Б. Паланку ТУ р. п. п,, Никола Ковачевић мз Новог Хана у Извор п. м,. Јерина Рашићева из Извора, у Пирот П р. 1. од. ж, п. м., Јанићије Ложичковић, ђак уч. школе у У р. у Власотинцима, Стојан Петровић, свр. ђак учит. школе у Темску, Јован Срећковић из Лоћике у Црњу Траву за казну.

8. У округу подринском :

Љубоми Настић из Темске (пирот. у Зајачу, Грујица Протић из Осечине (паљ.] у Шабац Ш р.п.м, Панта Вуловећ из Ковиљаче у Бадовинце п.м, Михаило Ерић из Салаша Ноћајског у Свилеуву п. м. Милан Михаиловић из Крупња у Охрид п. м., Душан Гајић из Бачине (мор.) у Митровицу, Љубомир Гавриловић из Белотића у Кривају Ш и ТУ р. п. м., Деспот Станојевић из Лађевца у Коцељеву п. м. Велимир Марковић ил Бадовинаца у Ковиљачу п, п., Џетар Црнчевић нз Шапца у Д. Бадању, Анђелија Спајићеве из Уввећа у Богатић п. п., Софија Петкановићева из Осечине у Крупаљ п. п,, Јелисавета Поповићка из П р.м. шк у П р. # од. у Шапцу, Радсван Петровић из П р.2 од. ЈУ р. у Шапцу, Михаило